Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποχωρεί από την Liverpool στο τέλος του μήνα ο Adrian

Αποχωρεί από την Liverpool στο τέλος του μήνα ο Adrian

Η κατά πάσα πιθανότητα κορυφαία στιγμή του Adrian με τη φανέλα της Liverpool.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ESPN, ο Adrian δεν θα κάνει δεκτή την πρόταση της Liverpool για μονοετή ανανέωση του συμβολαίου του και θα αποχωρήσει ως ελεύθερος τη 1η Ιουλίου.

Ο Ισπανός γκολκίπερ ήρθε στους Reds ως ελεύθερος όταν αποχώρησε από την West Ham το καλοκαίρι του 2019, ως αντικαταστάτης του Mignolet στο ρόλο του δεύτερου τερματοφύλακα. Τα δύο του χρόνια στην ομάδα συνοδεύτηκαν με σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, έχοντας δώσει το Super Cup στην Liverpool στην Πόλη, αλλά όντας ο μοιραίος απέναντι στην Atletico Madrid για τους 16 του UEFA Champions League.

Ο Klopp, παρόλα αυτά, είναι υπέρ της παραμονής του και η ομάδα κίνησε τις διαδικασίες για την ανανέωση του για ακόμα ένα έτος. Ο Γερμανός χρησιμοποίησε τον Adrian μόλις δύο φορές μετά τον διασυρμό με 7-2 από την Aston Villa, προτιμώντας τον νεαρό Kelleher στη θέση του.

Οι απόψεις του κόσμου για τον ύψους 1.90 ποδοσφαιριστή από τη Σεβίλλη διίστανται, καθώς ο παίκτης έχει δεχθεί βαρύτατη κριτική, με τον αγώνα απέναντι στην Aston Villa να είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα.

Ο Adrian, όμως, φαίνεται πως δεν θα κάνει αποδεκτή τη πρόταση αυτή και θα αποχωρήσει από το Anfield με 24 συμμετοχές, 35 γκολ παθητικό, 6 clean sheet και ως νικητής της Premier League, του Super Cup και του FIFA World Cup με το Liverbird στο στήθος.

Ο Adrian δίνει το Super Cup στη Liverpool

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com