Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποδέχεται την πρόταση της PSG ο Wijnaldum

Αποδέχεται την πρόταση της PSG ο Wijnaldum

Προς Παρίσι οδεύει τελικά ο Gini Wijnaldum! Ο διεθνής μέσος φέρεται πως άλλαξε τελικά την απόφαση, μετά την πολύ καλή πρόταση της Paris Saint-Germain και είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Mauricio Pochettino.

Ο Ολλανδός έδειχνε έτοιμος να υπογράψει στην Barcelona, με την οποία είχε συμφωνήσει προφορικά πριν από δύο εβδομάδες, όμως η πρόταση που του κατέθεσε η PSG ανέτρεψε τα δεδομένα και τον έπεισε να μετακινηθεί στους Κυπελλούχους Γαλλίας.

Η Barcelona είχε έρθει μόνο σε προφορική συμφωνία με τον 30χρονο και δεν έχει πρόθεση να αυξήσει την πρόταση της, κάτι που σημαίνει ότι αποσύρεται από την διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή.

Η Γαλλική ομάδα προσέφερε στον Gini ακριβώς τον διπλό μισθό από εκείνον που του έδινε η Barcelona, ο πρώην τεχνικός της Tottenham του έδειξε μέσω πολλών τηλεφωνημάτων πόσο θέλει να συνεργαστεί μαζί του και ο μέσος αναμένεται να υπογράψει μέσα στις επόμενες ώρες το νέο του συμβόλαιο με την περσινή φιναλίστ του Uefa Champions League, το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Οι ιατρικές εξετάσεις θα λάβουν χώρα κατά πάσα πιθανότητα στην Ολλανδία, όπως αναφέρει ο Fabrizio Romano και η συμφωνία των δύο πλευρών θα ανακοινωθεί επίσημα μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες.

Συνεχίζει στο Παρίσι ο Wijnaldum.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com