Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Phillips: «Ήμουν έτοιμος να φύγω στην αρχή της σεζόν»

Phillips: «Ήμουν έτοιμος να φύγω στην αρχή της σεζόν»

Πολύ κοντά στην έξοδο από την ομάδα είχε φτάσει στην αρχή της σεζόν ένας από τους καλύτερους παίκτες της Liverpool την σεζόν που μας πέρασε. Ο λόγος φυσικά για τον Nat Phillips, ο οποίος τον Οκτώβρη ήταν έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στην Swansea.

Ο στόπερ δεν υπολογιζόταν από τον Jürgen Klopp και όλα έδειχναν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ουαλικό σύλλογο, πριν ναυαγήσει η μεταγραφή.

Ο Nat μίλησε στην Liverpool ECHO για την μεταγραφή που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ:

“ Οι βαλίτσες μου ήταν έτοιμες. Είχα φτιάξει τις βαλίτσες μου και τις είχα βάλει στο αυτοκίνητο. ”

“ Εκείνη την ημέρα δεν ολοκλήρωσα την προπόνηση με την Liverpool. Όλο το τεχνικό επιτελείο γνώριζε πως η μεταγραφή θα γινόταν. Νομίζω πως θα ήταν μια κανονική μεταγραφή και ήθελαν να με προστατέψουν, δεν ήθελαν να τραυματιστώ στην προπόνηση. ”

“ Δεν φαινόταν ότι δεν θα γίνει η μεταγραφή. Φαινόταν πως η μεταγραφή είχε τελειώσει, αλλά όσο πέρναγαν οι ώρες, άρχισα να σκέφτομαι: Ωχ, ίσως τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως φαντάστηκα το πρωί. ”

“ Όταν έφτασε το βράδυ και είχα έτοιμα τα πράγματα μου, δεν θα επέστρεφα στο σπίτι των γονιών μου, επειδή είχα μόλις επιστρέψει από την Γερμανία, οπότε πήγα και βρήκα ένα άλλο διαμέρισμα. Ήταν και αυτή μια διαδικασία για εμένα. ”

Για το ναυάγιο της μεταγραφής:

“ Ήταν πολύ εκνευριστικό. Είχα ήδη αγωνιστεί για πρώτη ομάδα μπροστά σε κόσμο και μπόρεσα να προσφέρω στην πρώτη ομάδα της Stuttgart και όχι μόνο στις προπονήσεις. Το λάτρεψα αυτό. ”

“ Ήμουν αρκετά ρεαλιστικός και γνώριζα πως οι Virgil, Joe και Joel, ακόμη και ο Fabinho βρισκόταν μπροστά από εμένα στις επιλογές. Θα έπρεπε να ήταν ασυνήθιστες συνθήκες για να αλλάξει κάτι και να παίξω εγώ, κάτι που δεν μπορούσε να το προβλέψει κανείς. ” Είπε ο Phillips.

“ Εγώ ήθελα να παίζω συνέχεια και να προσφέρω στην ομάδα. Αυτό θα έπαιρνα, αν έφευγα από την ομάδα. ”

“ Όταν το ενδεχόμενο να μην παίξω καθόλου ποδόσφαιρο πρώτης ομάδας για το πρώτο μισό της σεζόν, άρχισε να γίνεται ολοένα και πιο ορατό, άρχισα να ανησυχώ λίγο γιατί γνωρίζω και την ηλικία μου. ”

“ Δεν ήθελα να γίνω ένας από αυτούς τους παίκτες που φτάνουν τα 24 ή τα 25 και δεν έχουν παίξει καθόλου παιχνίδια. Στην ηλικία μου, πρέπει να παίζω παιχνίδια. ”

Ξεχώρισε με την Liverpool ο Nat Phillips.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com