Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «H PSG έκανε καλύτερη προσφορά στον Wijnaldum από τη Barcelona!»

«H PSG έκανε καλύτερη προσφορά στον Wijnaldum από τη Barcelona!»

Το κουβάρι της υπόθεσης της επόμενης ομάδας του Gini Wijnaldum μετά την αποχώρησή του από τη Liverpool άρχισε πάλι να μπλέκεται.

Ο παίκτης της ομάδας μας, ο οποίος θα αποδεσμευτεί και τυπικά από αυτή την 1η Ιουλίου, έμοιαζε δεδομένο ότι θα ενταχθεί στη Barcelona μέχρι πριν λίγες μέρες.

Μέχρι πού τα τελευταία δημοσιεύματα και οι δηλώσεις του Frank De Boer ήρθαν να θολώσουν ξανά το τοπίο.

Αρχικά είχαμε το δημοσίευμα του ESPN (για την εγκυρότητα του οποίου θα κρατήσουμε μία επιφύλαξη, παρότι πρόκειται για τεράστιο δημοσιογραφικό medium), σύμφωνα με το οποίο η Paris Saint-Germain προσπαθεί την ύστατη ώρα να ‘κλέψει’ τον Gini από τους Καταλανούς, έχοντάς του προτείνει μάλιστα δελεαστικότερη προσφορά από αυτούς.

Κατόπιν ήρθε ο προπονητής της εθνικής Ολλανδίας να ρίξει λάδι στη φωτιά με τις δηλώσεις του, στις οποίες ανέφερε ότι «οι παίκτες θα πρέπει να δείξουν υπομονή μέχρι να τελειώσει το τουρνουά (Euro)», υπονοώντας ότι τα μεταγραφικά μπορούν να περιμένουν στην παρούσα φάση.

Με βάση όλα τα παραπάνω, αλλά και δεδομένου του ότι το Euro είναι πλέον προ των πυλών και οι εθνικές ομάδες και οι παίκτες θα θέλουν να αφοσιωθούν σε αυτό, υπάρχει περίπτωση να αργεί ακόμα το τέλος του σίριαλ «Gini Wijnaldum».

Αναμένουμε οριστικές εξελίξεις για τον Wijnaldum.
Αναμένουμε οριστικές εξελίξεις για τον Wijnaldum.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com