Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε»

Klopp: «Μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε»

Ο Jürgen Klopp έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και τη νίκη της ομάδας του με σκορ 4-2 επί της Tottenham, κάνοντας παράλληλα ειδική αναφορά στον Harvey Elliott.

Ο Γερμανός για την εμφάνιση και τη νίκη είπε:

“ Περίμενα ότι θα προηγούμασταν 4-0; Όχι. Περίμενα ότι θα ήμασταν στο 4-2 και ο Ali [Alisson Becker] πρέπει να κάνει άλλες δύο παγκόσμιες αποκρούσεις; Όχι. Αλλά όταν το σκεφτείς, δεν είναι πραγματικά απίθανο γιατί πριν από τον αγώνα η Aston Villa έχασε και σημαίνει ότι για την Tottenham, αν κερδίσει, επιστρέφει πλήρως στη μάχη για το Champions League. Για εμάς, σημαίνει ότι είμαστε τρίτοι – δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό πιθανότατα πια προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Μιλήσαμε πριν από το παιχνίδι για το ότι πρέπει να έχουμε κίνητρο. ”

“ Στην πραγματικότητα, τρεις βαθμοί πρέπει να είναι αρκετοί, αλλά δεν είναι πάντα. Για τα αγόρια, ήταν σήμερα, μου άρεσε αυτό. ”

“ Αλλά ήμασταν στο 4-0, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και χάσαμε λίγη οργάνωση – αυτό είναι πλέον ανθρώπινο, δεν είναι υπέροχο, αλλά είναι ανθρώπινο. Αυτό που είδατε επίσης, η Tottenham είναι Tottenham, είναι πολύ καλή και όταν την αφήνεις να [να παίξει] τότε είναι ιδιαίτερα καλή, οπότε αυτό έγινε. “

“ Γι’ αυτό προσπαθείς τόσο σκληρά να διατηρήσεις το μομέντουμ γιατί όταν το χάνεις, σημαίνει όχι μόνο ότι το έχασες, σημαίνει ότι πιθανότατα το έχει η άλλη ομάδα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πραγματικά περίεργες καταστάσεις. Ήμασταν εξαιρετικοί έως ότου δεν ήμασταν καλοί, έως ότου ήμασταν πάλι καλοί και στη συνέχεια εκείνη τη στιγμή τότε μπορούσαμε προφανώς να σκοράρουμε το πέμπτο και το έκτο γκολ, δεν το κάναμε αυτό, αλλά όλα καλά. ”

“ Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που έπαιξαν τα αγόρια, μου άρεσαν οι ατομικές εμφανίσεις, το πώς παίζαμε μαζί – τόσα πολλά καλά πράγματα σήμερα. Ναι, με το να δεχθούμε δύο γκολ, ρωτήστε τον Ali – δεν είναι πραγματικά χαρούμενος γι ‘αυτό. Αλλά ήταν ένα πολύ καλό ποδοσφαιρικό παιχνίδι, και νομίζω ότι αυτό πρέπει να περιμένουν όλοι από εμάς – αποτελέσματα επίσης. Κάναμε και τα δύο. ” Είπε ο Klopp.

“ Και οι στιγμές, όπως είπα, νομίζω ότι είναι λίγο εξηγήσιμες, δεν έπρεπε να συμβούν ούτως ή άλλως, αλλά δεν μέτρησαν πραγματικά σήμερα.”

Για την απόδοση του Elliott και το γκολ που πέτυχε:

“ Ο Harvey είναι εξαιρετικός. [Είναι] ακόμα τόσο νέος, τόσο εξαιρετικός. Ήταν, για μεγάλο χρονικό διάστημα, ένας από τους καλύτερους παίκτες μας όταν έπαιζε δεξιό εξτρέμ όταν τραυματίστηκε ο Mo στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Έπαιξε εξαιρετικά. Νομίζω ότι στη θέση της μεσαίας γραμμής, ήταν μάλλον [στις] τρεις ή τέσσερις κορυφαίες εμφανίσεις του σήμερα – ήταν πολύ καλός και το γκολ ήταν εξαιρετικό. Όλοι χρειάζονται στιγμές για να αποκτήσουν ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είναι [σε] μια καλή στιγμή, αλλά αυτό βοηθάει, σίγουρα. Δούλεψε πολύ σκληρά και προς την άλλη κατεύθυνση, τα πήγε πολύ καλά. ”

“ Η δεξιά πλευρά ήταν εξαιρετική, μαζί με τον Mo – ο Mo ήταν εξαιρετικός σήμερα, επίσης – ο Harvey και ο Trent μπορούν να παίξουν αυτόν τον ρόλο και να αποφασίσουν καλύτερα ότι μπορεί να παραμείνουν απλωμένοι στο γήπεδο. ”

“ Λοιπόν, ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι από τον Harvey, ήταν εξαιρετικό. Τι γκολ. Στο παιχνίδι το βλέπεις μόνο να φεύγει και σκέφτεσαι, «Ήταν ένα καλό σουτ!» Είδα μετά ότι, δεν υπήρχε πολύς χώρος αριστερά και δεξιά και το έστειλε ακριβώς εκεί που έπρεπε. Κορυφαίο γκολ. ”

Επιτέλους ικανοποίηση για τον Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com