Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Thiago: «Κυριαρχήσαμε στο δεύτερο, πολύ σημαντικοί οι Firmino και Fabinho»

Thiago: «Κυριαρχήσαμε στο δεύτερο, πολύ σημαντικοί οι Firmino και Fabinho»

Για το τεράστιο χθεσινοβραδινό διπλό της Liverpool στο Old Trafford κόντρα στη Manchester United μίλησε ο Thiago Alcantara, ο οποίος πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, όντας ένας από τους καλύτερους της αναμέτρησης.

Ο Ισπανός ρωτήθηκε πως ήταν να αγωνίζεται σε ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι:

“ Είναι ακόμη πιο καταπληκτικό να παίζεις σε αυτό. Αντιμετωπίσαμε μια δυνατή ομάδα που έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο φέτος, όμως εγώ νομίζω πως στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. ”

Για το εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο που έκαναν οι Reds:

“ Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν άνετο για εμάς, όμως βρήκαμε τα γκολ. Στο δεύτερο, νομίζω πως κυριαρχήσαμε περισσότερο, δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ από αυτά που σκοράραμε. ”

Για τον Bobby Firmino που σκόραρε δύο φορές:

“ Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Νομίζω πως είναι ο λιγότερος εγωιστής επιθετικός που έχω δει στη ζωή μου, γιατί πάντα προσπαθεί να βρίσκει την καλύτερη επιλογή για τους συμπαίκτες του. Είναι όμως και ένας καλός σκόρερ. ”

Για την συνύπαρξη με τον Fabinho στο κέντρο:

“ Όπως έχω πει, ο Fab βγάζει τον καλύτερο εαυτό από όλους εμάς στο κέντρο. Ελέγχει τον ρυθμό, ακόμη και όταν δεν έχουμε την μπάλα και κλείνει τα κενά που πρέπει. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. ”

Για τους 3 τελικούς που απομένουν:

“ Νομίζω πως το πιο σημαντικό μήνυμα αυτή τη στιγμή που έχω για όλους τους παίκτες, τους οπαδούς, τις οικογένειες και τον καθένα στη Liverpool, είναι πως έχουμε έναν τελικό την Κυριακή. Αυτό είναι το πιο σημαντικό που έχουμε να στείλουμε. ” Πρόσθεσε ο Thiago.

Άλωσαν το Old Trafford οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com