Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Solskjaer: «Η Liverpool άξιζε τη νίκη, οι στιγμές-κλειδιά ήταν εναντίον μας»

Solskjaer: «Η Liverpool άξιζε τη νίκη, οι στιγμές-κλειδιά ήταν εναντίον μας»

Τη συνολική ανωτερότητα της Liverpool στο Old Trafford αναγνώρισε ο Ole Gunnar Solskjaer, στεκόμενος κυρίως στα λάθη της ομάδας του.

Το κύριο νόημα των δηλώσεων του προπονητή της Manchester United αφορούσε στην κακή διαχείριση και στα λάθη των παικτών του σε συγκεκριμένες στιγμές του παιχνιδιού, τα οποία άνοιξαν την πόρτα στη Liverpool ώστε να τους «σκοτώσει».

Ας δούμε τις δηλώσεις του Νορβηγού στο Sky Sports:

  • Το πρώτο του σχόλιο για το αποτέλεσμα:

«Άξιζαν τη νίκη. Δεχτήκαμε γκολ σε κακές στιγμές του παιχνιδιού, σε στιγμές-κλειδιά. Αμέσως πριν το ημίχρονο, αμέσως μετά την έναρξη του δεύτερου, και φυσικά προς το τέλος. Δε χτίσαμε πάνω στο momentum (μετά το 1-0) και δε σπάσαμε το δικό τους. Στα πρώτα 10-15 λεπτά νομίζω ότι ήμασταν πολύ καλοί και έπρεπε να χτίσουμε πάνω σε αυτό, και μετά ουσιαστικά τους δώσαμε (χαρίσαμε) 3 γκολ, τουλάχιστον δύο από αυτά. Όταν σκοράραμε ξανά αποκτήσαμε και πάλι το momentum, είχαμε και μία τεράστια διπλή ευκαιρία, οπότε οι στιγμές-κλειδιά πήγαν εναντίον μας.»

  • Για το αν θεωρεί ότι η ομάδα του χάριζε τη μπάλα σε κάποιες περιπτώσεις και ότι έγιναν υπερβολικά πολλά ατομικά λάθη:

«Ναι. Ξέρουμε ότι ο σχηματισμός τους και το pressing τους είναι πολύ επιθετικά. Πιέζουν πολύ καλά, και φυσικά εμείς οι ίδιοι δημιουργήσαμε την κατάρρευσή μας, γιατί στο δεύτερο γκολ μάλλον περιμέναμε να μη δοθεί φάουλ, γιατί ουσιαστικά δεν ήταν φάουλ, όμως ο διαιτητής το έδωσε γιατί ο Bruno ήταν εκεί. Ήταν κακή στιγμή για να δεχτούμε γκολ, αμέσως πριν το ημίχρονο. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το δεύτερο ημίχρονο, και τους δωρίσαμε το τρίτο γκολ.»

  • Για το αν πιστεύει ότι η Liverpool ήθελε τη νίκη περισσότερο από τη United, έχοντας και τον στόχο της τετράδας:

«Όχι, όχι. Η στάση μας ήταν σωστή, ήμασταν εστιασμένοι στο παιχνίδι και είδα ότι τα παιδιά ήταν έτοιμα για αυτό. Μετά, όπως είπα, οι στιγμές-κλειδιά πήγαν εναντίον μας. Δε χτίσαμε πάνω στις καλές στιγμές μας. Έπρεπε να το κυνηγήσουμε περισσότερο, να παλέψουμε περισσότερο να ξανακερδίζουμε τη μπάλα όταν τη χάναμε. Σε κάποιες στιγμές τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους, και μετά είναι δύσκολο να αμυνθείς εναντίον τους.»

O απογοητευμένος Ole Gunnar Solskjaer στον πάγκο του.
O απογοητευμένος Ole Gunnar Solskjaer στον πάγκο του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com