Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher και Fowler στεγάζουν στο Melwood την νέα τους Ακαδημία!

Carragher και Fowler στεγάζουν στο Melwood την νέα τους Ακαδημία!

Οι δύο θρύλοι της Liverpool, Jamie Carragher και Robbie Fowler σώζουν το θρυλικό προπονητικό κέντρο της Liverpool στο Melwood, καθώς θα στεγάσουν εκεί την νέα τους ποδοσφαιρική Ακαδημία!

Οι Reds άφησαν το Melwood τον περασμένο Νοέμβριο μετά από 70 χρόνια για το νέο υπερσύγχρονο προπονητικό τους κέντρο στο Kirkby.

Η έκταση του πρώην προπονητικού της ομάδας στο Melwood αγοράστηκε από την Tours, μια κατασκευαστική εταιρεία, η οποία συνεργάστηκε με τους Carra και Fowler, ώστε να στεγαστεί εκεί η Ακαδημία.

Η Carra-Fowler Academy, σύμφωνα με την ιστοσελίδα των Reds ιδρύθηκε από τους δύο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι από εδώ και στο εξής θα έχουν αυξημένες ευθύνες όσο αφορά την χρήση και το μέλλον των εγκαταστάσεων του Melwood.

Πρόθεση της Ακαδημίας, είναι να δώσει μια νέα διάσταση στις προπονήσεις ποδοσφαίρου, καθώς και να δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά της πόλης, που θέλουν να κυνηγήσουν το όνειρο τους.

« Ο Robbie και εγώ, συζητούσαμε εδώ και κάποιο καιρό σχετικά με την δημιουργία μιας συνεργασίας και μόλις το Melwood έγινε διαθέσιμο, καταλάβαμε πως είναι η τέλεια επιλογή, λόγω της συναισθηματικής μας σύνδεσης μαζί του. » Δήλωσε ο Carragher στην Telegraph.

» Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανακοινώθηκε η συνεργασία. Θα κρατήσουμε τις περισσότερες εγκαταστάσεις του Melwood, τις οποίες απολαύσαμε, κατά τις καριέρες μας, συμπεριλαμβανομένου του κύριου γηπέδου και μερικών άλλων ποδοσφαιρικών γηπέδων. »

Τα πλάνα των δύο πρώην Κόκκινων και της Torus δεν σταματούν στην ποδοσφαιρική Ακαδημία, αφού θέλουν να παρέχεται στις εγκαταστάσεις του Melwood ψυχολογική υποστήριξη για πρώην ποδοσφαιριστές, αλλά και ανθρώπους με προβλήματα υγείας, όπως η άνοια.

Μένει ζωντανό το Melwood.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com