Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν αξίζουμε να βγούμε στο Champions League»

Klopp: «Δεν αξίζουμε να βγούμε στο Champions League»

Ειλικρινής και φανερά απογοητευμένος ήταν ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις που παραχώρησε στο BT Sport, μετά την ισοπαλία με την Newcastle στο Anfield για την 33η αγωνιστική της Premier League.

Ο Γερμανός για την νέα απώλεια βαθμών και τον στόχο της τετράδας είχε να πει:

“ Νιώθουμε σαν να χάσαμε. Δεν νομίζω να γίνεται να δημιουργήσεις τόσες ευκαιρίες, όσες εμείς σήμερα και να μην μπορείς να τελειώσεις το παιχνίδι. Δεν παίξαμε αρκετά καλά και δεν εκμεταλλευτήκαμε ούτε το δώρο (από το VAR). Είναι πολύ σκληρό να το δεχθούμε. ”

“ Δεν παλέψαμε αρκετά σήμερα, όμως δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και δεν τις αξιοποιήσαμε. Ίσως να πρέπει να δημιουργούμε περισσότερο, όμως την δεδομένη στιγμή δεν το κάνουμε. ”

“ Δεν πήραμε τίποτα από το ματς και νιώθουμε σαν να χάσαμε. Αν το αξίζεις, το αξίζεις. ”

“ Από αυτά που είδα σήμερα, δεν αξίζουμε να βγούμε στο Champions League. Είτε θα μάθουμε, είτε δεν θα παίξουμε στο Champions League. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Σκοράραμε ένα υπέροχο γκολ, όμως δεν τελειώσαμε το παιχνίδι. Δεν παίξαμε αρκετά καλά. Μια αντεπίθεση από την αντίπαλη ομάδα μπορεί να συμβεί, αλλά εμείς έπρεπε να συνεχίσουμε να παίζουμε, να κρατάμε την μπάλα και να τους κάνουμε να τρέχουν. ”

“ Τους κρατήσαμε ζωντανούς και άξιζαν το γκολ. Σημείωσαν και ένα προηγουμένως, όμως στάθηκαν άτυχοι με τον Wilson. Έκανε όμως χέρι. Δεν το δεχθήκαμε ούτε αυτό το δώρο. ”

Όσο για τον λόγο που χάθηκαν οι βαθμοί:

“ Δεν ξέρω γιατί συνέβη. Έπρεπε να κρατήσουμε την μπάλα. ”

“ Δεν πρέπει να κατηγορήσουμε κανέναν άλλον, εκτός από εαυτούς μας. ”

Δεν νίκησε η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com