Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Άξιζε τον βαθμό η Newcastle»

Klopp: «Άξιζε τον βαθμό η Newcastle»

Ισοπαλία στο τελευταίο λεπτό πήρε στο Anfield η Newcastle σήμερα το μεσημέρι, με τον Jürgen Klopp να δηλώνει πως οι Magpies άξιζαν τον βαθμό, αφού οι Reds δεν μπόρεσαν να τελειώσουν τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Ο προπονητής των Reds για το ισόπαλο αποτέλεσμα δήλωσε:

“ Η Newcastle άξιζε τον βαθμό. Ήταν η πρώτη φορά που σταθήκαμε τυχεροί με το VAR, όμως δεν το αξιοποιήσαμε και δεχθήκαμε άλλο ένα γκολ. ”

“ Το γκολ που ακυρώθηκε ήταν ένα τεράστιο καμπανάκι κινδύνου. Όμως εμείς είχαμε ήδη γυρίσει προς τα πίσω και τους επιτρέψαμε να βάλουν την μπάλα στην περιοχή μας. ”

“ Έπρεπε να ελέγξουμε καλύτερα τον αγώνα και δεν το κάναμε. ”

“ Την δεδομένη στιγμή, η ισοπαλία μοιάζει ως ένα μη αποδεκτό αποτέλεσμα όμως θα πρέπει να το αποδεχθούμε και να συνεχίσουμε. ” Δήλωσε ο Klopp.

Τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα:

“ Κάθε παίκτης στον κόσμο χρειάζεται να έχει ένα momentum. ”

“ Οι μακροχρόνιες λύσεις υπάρχουν και είναι καλές (επιστροφή τραυματιών και οπαδών). Πρέπει να γίνουμε ξανά ένας δύσκολος αντίπαλος. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, σε αυτήν την κατάσταση βρισκόμαστε. ”

Για την τετράδα:

“ Τώρα αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας την Manchester United, οπότε η τετράδα δεν δείχνει να είναι πιθανή. ”

“ Η τετράδα έχει να κάνει με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων και αν αυτά θα αλλάξουν. Με τέτοιες όμως εμφανίσεις, δεν πρόκειται να τερματίσουμε μέσα στην τετράδα. ”

“ Κόντρα στις έξι τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας, έχουμε συγκεντρώσει μόλις 5 βαθμούς, με όλο το σεβασμό στις ομάδες αυτές. ”

“ Θα προσπαθήσουμε (να βελτιωθούμε) ξανά στην προπόνηση. Θα δούμε αν θα μπορέσουμε να αποκομίσουμε θετικά. ”

“ Το μόνο σίγουρο είναι πως χάσαμε ευκαιρίες και είναι δύσκολο να δεχθούμε την ισοπαλία. Σκοράραμε με την πρώτη μας ευκαιρία, αλλά έπειτα χάσαμε την δεύτερη, την τρίτη και την τέταρτη. Στη συνέχεια, η αυτοπεποίθηση πέφτει. ”

Το γκολ του Salah δεν ήταν αρκετό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com