Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέα αυτοκτονία

Νέα αυτοκτονία

Νέα αυτοκτονία για την Liverpool. Οι Reds κρατούσαν μέχρι και το 95′ το πολυπόθητο τρίποντο, ωστόσο δέχθηκαν την ισοφάριση με τέρμα του Willock και δεν ανέβηκαν στην πρώτη τετράδα

Ο Mo Salah ήταν ο σκόρερ των Reds.

Α’ Ημίχρονο: Με σχηματισμό 4-2-3-1 και τους Salah, Mane, Firmino και Jota να ξεκινούν παρατάχθηκαν οι Reds κόντρα στη Newcastle, με το ξεκίνημα να είναι το καλύτερο δυνατό για την ομάδα του Klopp, καθώς προηγήθηκε με την πρώτη της κιόλας φάση στο ματς, με τον Mohamed Salah να ανοίγει το σκορ με έναν αριστερό κεραυνό εντός περιοχής. Στη συνέχεια η Newcastle προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι, χάνοντας μάλιστα μια καλή ευκαιρία στο 20′ με τον Longstaff. Ο Alisson αντέδρασε σωστά και απέκρουσε, με τον Ozan Kabak να σταματά τις επόμενες δύο καλές στιγμές των φιλοξενούμενων στο 24′ και στο 25′ και την Liverpool να μην μπορεί να κάνει το 2-0 με τον Jota στο 30′, μετά από μεγάλο λάθος της άμυνας των Magpies, ενώ παρόμοια ήταν και η κατάληξη της ευκαιρίας του Salah στο 37′, όταν ο Αιγύπτιος σε τετ α τετ έστειλε την μπάλα πάνω στον Dubravka. Οι Reds δεν μπόρεσαν να κάνουν 2 τα τέρματα τους ούτε με τις 3 ευκαιρίες του Mane στο 40′, στο 44′ και στο 45+2′ αντίστοιχα, με τις δύο να καταλήγουν στον στόχο, αλλά όχι στα δίχτυα.

Β’ Ημίχρονο: Με ευκαιρία της Liverpool ξεκίνησε και η επανάληψη, όμως αυτή τη φορά ήταν ο Firmino εκείνος που σούταρε πάνω στον Dubravka και δύο λεπτά αργότερα σταμάτησε ο Alisson τον Joeligton. Η ομάδα του Klopp πραγματοποίησε την πρώτη της αλλαγή στο 57′ με τον Milner να αντικαθιστά τον Jota, με τον σχηματισμό της ομάδας να αλλάζει σε 4-3-3. Στο 64′ ήρθε ξανά η σειρά των Reds να απειλήσουν με τον Robertson, όμως η προσπάθεια του αμυντικού κατέληξε εκτός εστίας. Τεράστια ευκαιρία έχασε η Liverpool στο 72′ όταν το αριστερό σουτ του Salah κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Dubravka. Ελάχιστα άουτ έφυγε το μονοκόμματο του Trent στο 75′ και στην αγκαλιά του Dubravka κατέληξε η προσπάθεια του Firmino δευτερόλεπτα αργότερα. Όπως όμως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, οι Reds τιμωρήθηκαν για τις χαμένες τους ευκαιρίες, καθώς η Newcastle σκόραρε δύο φορές στις καθυστερήσεις. Πρώτα με τον Wilson στο 92′ με το τέρμα να ακυρώνεται μέσω χρήσης του VAR και έπειτα με τον Willock, του οποίου το σουτ κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Επόμενος αγώνας για τους Reds ανήμερα του Πάσχα εναντίον της Manchester United.

Καταπληκτικό γκολ σημείωσε ο Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com