Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Η απόφαση ήταν της διοίκησης, η ESL δεν είναι καλή ιδέα»

Klopp: «Η απόφαση ήταν της διοίκησης, η ESL δεν είναι καλή ιδέα»

Η συνέντευξη τύπου του Jürgen Klopp μετά την ισοπαλία με τη Leeds το βράδυ της Δευτέρας είχε ένα κεντρικό θέμα και αυτό ήταν η συμμετοχή της Liverpool στην European Super League, μια απόφαση που πάρθηκε από την διοίκηση της ομάδας.

Ο τεχνικός της ομάδας για την ίδρυση της ESL ανέφερε:

“ Είμαι έξι χρόνια εδώ και γνωρίζω τους ιδιοκτήτες ως λογικούς και σοβαρούς ανθρώπους που ενδιαφέρονται για εμάς. Δεν χρειάστηκαν ποτέ να μου ζητήσουν την άδεια. Μιλάω πολύ με αυτούς. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί τελικά. ”

“ Οι οπαδοί της Leeds μας φώναζαν όταν περπατούσαμε στην πόλη σήμερα. Δεν έχει καμία σχέση με εμάς. Όταν εμπλέκομαι, δέχομαι την κριτική εύκολα. Όμως δεν ασχοληθήκαμε με αυτό και τώρα όλοι οι σχολιαστές μιλούν για τον σύλλογο. Αυτός ο σύλλογος είναι μεγαλύτερος από όλους μας.”

“ Άνθρωποι όπως ο Martin Samuel πιστεύουν ότι μπορούν γράψουν για εμάς και να μας καταδικάσουν στην κόλαση. Αυτό δεν είναι σωστό. Ο Gary Neville δεν έχει δικαίωμα να μιλήσει για τον ύμνο μας. Οι ιδιοκτήτες μας αποφάσισαν και αυτό είναι μόνο ένα μέρος του συλλόγου. ”

“ Όλοι πρέπει να ηρεμήσουν λίγο, είναι μόνο η πρώτη μέρα. ”

“ Οι οπαδοί της Leeds δεν ήξεραν πως εμείς δεν συμμετείχαμε σε αυτήν την απόφαση. Εμείς απλά πρέπει να τα βγάλουμε πέρα. Ας μην το ξεχνάμε αυτό. ”

Για την στάση των Red Fans:

“ Καταλαβαίνω τον θυμό των οπαδών, όμως οι σημαίες και τα πανό είναι στο γήπεδο για την ομάδα (το Kop δεν θα έχει σημαίες και πανό το Σάββατο). Εγώ απλά θα τα άφηνα εκεί. ”

“ Έχουμε δημιουργήσει μια σπουδαία σχέση ανάμεσα στην ομάδα και στον κόσμο. Θέλουν να εκφράσουν τον θυμό τους, όμως η ομάδα δεν είχε καμία σχέση με αυτήν την απόφαση. ” Είπε ο Klopp.

Αν θεωρεί πως η απόφαση της διοίκησης τον εξέθεσε:

“ Δεν είμαι σίγουρος αν νιώθω εκτεθειμένος. Θα υπάρξει μια στιγμή που οι ιδιοκτήτες θα πουν αυτό που πρέπει να πουν. Είμαι σίγουρος για αυτό. ”

“ εν νομίζω ότι απογοητεύτηκα από την [FSG]. Έχω συνηθίσει να δουλεύω με ιδιοκτήτες που παίρνουν αποφάσεις χωρίς την έγκριση μου. Είμαι ένα ποδοσφαιράνθρωπος. Δεν έχει να κάνει με το αν απογοητεύτηκα. Είμαι εδώ ως προπονητής ποδοσφαίρου και θα το κάνω αυτό όσο οι άνθρωποι μου επιτρέπουν να το κάνω. Όταν οι καιροί είναι δύσκολοι, προσπαθώ περισσότερο. ”

“ Εγώ νιώθω υπεύθυνος για την ομάδα, για τον σύλλογο και για την σχέση με τους οπαδούς. Θα προσπαθήσω να την διορθώσω με κάποιον τρόπο. ”

Αν παραμένει κατά της διοργάνωσης:

“ Το είπα και μερικές φορές το 2019. Όχι, δεν νομίζω πως η Super League είναι μια καλή ιδέα. Όχι, δεν είναι. ”

“ Δεν θέλω να δημιουργήσω τώρα περισσότερους τίτλους για την Daily Mail. Έχω πει αυτό που ήθελα να πω. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να πω. Οι άνθρωποι διαβάζουν μόνο τον τίτλο γιατί εκτός από αυτό δεν υπάρχει κάτι που να έχει ενδιαφέρον. ”

“ Είμαστε μέρος του συλλόγου και μετά από αυτό το άρθρο, οι οπαδοί της Leeds ήρθαν εδώ και μας επέκριναν. Μπορείτε να γράψετε ό, τι θέλετε, αλλά δεν συμμετέχουμε στη διαδικασία (λήψης αποφάσεων). ”

Η FSG αποφάσισε για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com