Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Bamford: «Δεν έχω δει χαρούμενο οπαδό με την απόφαση των ‘μεγάλων'»

Bamford: «Δεν έχω δει χαρούμενο οπαδό με την απόφαση των ‘μεγάλων'»

Για το θέμα της Super League, το οποίο έχει προτεραιότητα στη δημοσιότητα ακόμα και από αποτελέσματα των ομάδων, ρωτήθηκε ο Patrick Bamford.

O επιθετικός της Leeds United δήλωσε σοκαρισμένος από τα όσα έχουν δει το φως των προβολέων τις τελευταίες ώρες, και υπογράμμισε το γενικευμένο συναίσθημα πού επικρατεί στις τάξεις των οπαδών.

Για να δούμε τις δηλώσεις του στο Sky Sports μετά την ισοπαλία στο Elland Road:

«Ένιωσα ότι έπρεπε να είχαμε κερδίσει», δηλώνει αρχικά για το αποτέλεσμα.

«Είχαμε τις ευκαιρίες και είμαι απογοητευμένος, παρόλα αυτά ένας πόντος εναντίον της Liverpool είναι πάντα καλός.»

Μετά ρωτήθηκε για το θέμα της ESL, και το πώς το βλέπουν αυτός και οι συμπαίκτες του:

«Έχουμε δει πάνω-κάτω ό,τι έχει δει όλος ο κόσμος στο Twitter. Είναι φοβερά τα πράγματα για τα οποία μιλούν, δε μπορώ να τα καταλάβω. Είναι εκπληκτική η ποσότητα του σάλου πού δημιουργείται στο παιχνίδι όταν ζημιώνονται κάποια από αυτά τα μεγάλα πορτοφόλια. Οπότε είναι ντροπή πού δε συμβαίνει το ίδιο και με τα υπόλοιπα προβλήματα πού αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή, με τον ρατσισμό και τα σχετικά.»

«Προσωπικά, με βάση όσα έχω δει στο Twitter και στα νέα, δεν έχω δει ούτε έναν χαρούμενο ποδοσφαιρόφιλο με αυτή την απόφαση. Θεωρώ ότι το ποδόσφαιρο υπάρχει για τους οπαδούς και υπάρχει λόγω των οπαδών. Χωρίς τους οπαδούς, κάθε κλαμπ ουσιαστικά δε θα σήμαινε τίποτα. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό να στηρίξουμε την άποψή μας δείχνοντας ότι το ποδόσφαιρο είναι για τους οπαδούς, και να προσπαθήσουμε να το διατηρήσουμε έτσι.»

O Patrick Bamford πανηγυρίζει το γκολ του Llorente.
O Patrick Bamford πανηγυρίζει το γκολ του Llorente.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com