Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέες φήμες για Ugurcan Cakir

Νέες φήμες για Ugurcan Cakir

Διακοπή για αγώνες των εθνικών ομάδων, σημαίνει αυτόματα και μεταγραφικές φήμες ενόψει καλοκαιριού, με την τελευταία να συνδέει την Liverpool για ακόμη φορά με τον τερματοφύλακα, Ugurcan Cakir.

Οι πρώτες φήμες περί ενδιαφέροντος των Reds για τον 24χρονο έκαναν την εμφάνιση τους, το καλοκαίρι του 2019, πριν υπογράψει στην ομάδα ως ελεύθερος ο Adrian.

Ο έμπειρος Ισπανός θα αποτελέσει παρελθόν από την Liverpool, αποχωρώντας το καλοκαίρι ως ελεύθερος και η ομάδα του Jürgen Klopp θα μπορούσε να κινηθεί για την απόκτηση ενός keeper για την θέση του δεύτερου, πίσω από τον Alisson Becker, αν και την δεδομένη στιγμή, ο Caoimhin Kelleher αποτελεί την δεύτερη επιλογή της ομάδας για την συγκεκριμένη θέση.

Όσο αφορά τον Cakir, οι φήμες προέρχονται ξανά από Τουρκικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία αναφέρουν πως η Liverpool τον παρακολούθησε στη νίκη της εθνικής Τουρκίας με 3-0 επί της Νορβηγίας το Σάββατο.

Ο keeper της Trabzonspor είχε καλή απόδοση στον αγώνα κόντρα στους Νορβηγούς, καταφέρνοντας να κρατήσει το μηδέν, εναντίον των Martin Odegaard και Erling Haaland.

Η Τουρκική, Sabah θεωρεί πως η Liverpool θα μπορούσε να καταθέσει μια πρόταση ύψους €17 εκατομμυρίων, για να τον κάνει δικό της, ενώ προσθέτει πως βρίσκεται στη λίστα και των Sevilla και RB Leipzig.

Δεν πρέπει πάντως, να ξεχνάμε πως στον αγώνα Τουρκία 3-0 Νορβηγία αγωνίστηκε και ο Ozan Kabak, κάτι που σημαίνει πως ακόμη και αν σκάουτερ των Reds παρακολούθησαν την αναμέτρηση, δεν είναι απαραίτητο να το έκαναν για τον Cakir, του οποίου το συμβόλαιο με την Τουρκική ομάδα ολοκληρώνεται το 2024.

Ο Haaland δεν νίκησε τον Cakir.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com