Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Bobby Firmino!

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Bobby Firmino!

Η Liverpool ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι την προετοιμασία της για τον Σαββατιάτικο αγώνα εναντίον της Arsenal, με τον Bobby Firmino να προπονείται κανονικά μετά από απουσία τριών εβδομάδων.

Ο Βραζιλιάνος ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό στο γόνατο και έχασε τους αγώνες με Fulham, RB Leipzig και Wolves, όμως πλέον τον ξεπεράσει και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και στο βασικό σχήμα των Reds.

Σήμερα, στο The AXA Training Centre προπονήθηκαν οι παίκτες που δεν είναι διεθνείς για τον Μάρτιο, όπως οι Trent Alexander-Arnold, Fabinho, Alisson, Firmino, Oxlade-Chamberlain, Milner και ο Naby Keita που επέστρεψε από την εθνική Γουινέας, μετά από έναν αγώνα.

Στην σημερινή προπόνηση πήραν ξανά μέρος και οι παίκτες της Ακαδημίας, Jakub Ojrzynski, Harvey Davies, Billy Koumetio, Ben Woodburn, Jake Cain, Leighton Clarkson, Mateusz Musialowski και Owen Beck, τους οποίους παρακολουθεί στενά ο Jürgen Klopp.

Έντεκα Reds παραμένουν στις εθνικές τους ομάδες και έχουν να δώσουν έναν ακόμη αγώνα για προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, πριν επιστρέψουν στο Merseyside.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας θα προπονηθούν με κανονικούς ρυθμούς καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας, πριν αντιμετωπίσουν την Arsenal του Mikel Arteta στο Emirates Stadium το βράδυ του Σαββάτου.

Firmino, Fabinho και Adrian στην σημερινή προπόνηση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com