Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προς νέο συμβόλαιο ο Jarell Quansah

Προς νέο συμβόλαιο ο Jarell Quansah

Η Liverpool προχωρά σιγά σιγά στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν και σε πρώτη φάση η εστίαση θα δοθεί στις ανανεώσεις συμβολαίων, με τον Jarell Quansah να αποτελεί πιθανότατα τον πρώτο παίκτη που θα υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο.

Ο νεαρός στόπερ έχει καθιερωθεί τη φετινή σεζόν στην πρώτη ομάδα της Liverpool, με πολλές παρουσίες στην αρχική της ενδεκάδα και ο σύλλογος είναι έτοιμος να τον επιβραβεύσει με ένα νέο και ασφαλώς καλύτερο συμβόλαιο, συγκριτικά με εκείνο που είχε υπογράψει το 2023, όταν και βρισκόταν ακόμη στην Ακαδημία.

Ο 21χρονος αποτελεί μέλος της Liverpool από την ηλικία των 5 ετών και θα εξακολουθήσει να είναι ένα σημαντικό μέλος του ρόστερ και με τον Arne Slot, ο οποίος θα αποτελέσει τον διάδοχο του Jürgen Klopp.

Μετά από την ανανέωση του Quansah, στο πλάνο της ομάδας είναι να ανανεωθούν και τα συμβόλαια των Virgil van Dijk και Trent Alexander-Arnold, τα οποία ολοκληρώνονται το 2025.

Η ανανέωση του Trent θεωρείται σαφώς πιο εύκολη, λόγω της ηλικίας του, αλλά και της επιθυμίας του να παραμείνει, ενώ εκτός απροόπτου και ο αρχηγός της ομάδας θα ανανεώσει για μια τελευταία φορά με τη Liverpool, καθώς τον Ιούλιο θα κλείσει τα 33 έτη.

Ο Jarell Quansah σκοράρει στο Βέλγιο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com