Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool ενδιαφέρεται για τον Konate αλλά δεν τον έχει κλείσει

Η Liverpool ενδιαφέρεται για τον Konate αλλά δεν τον έχει κλείσει

Η Liverpool, μετά τη φετινή δύσκοκη σεζόν της, είναι αποφασισμένη να ενισχυθεί στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, έχοντας θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και επιθετικού. Με το όνομα του Ibrahima Konate να βρίσκεται στη λίστα για το κέντρο της άμυνας.

Ο διεθνής Γάλλος είναι ένας από τους πέντε στόπερ που ενδιαφέρουν σοβαρά την ομάδα του Jürgen Klopp, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρείται -τη δεδομένη χρονική στιγμή- παίκτης των Reds.

Η Liverpool έχει έρθει σε επαφή με την RB Leipzig, η οποία είναι θετική στην πώληση του παίκτη, αν καταβληθεί η ρήτρα των 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο ίδιος ο παίκτης θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του με μια μεταγραφή στην Liverpool του Jürgen Klopp, καθώς θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην εν ενεργεία πρωταθλήτρια Αγγλίας και στο πλευρό του καλύτερου αμυντικού του κόσμου, Virgil van Dijk.

Για την ώρα, όπως αναφέρουν και οι Γερμανοί, η Liverpool είναι το φαβορί για την απόκτηση του Konate, όμως δεν τον έχει κλείσει. Τα περί συμφωνίας τα διέψευσε ο σύλλογος μέσω της Liverpool Echo.

Δεν αποκλείεται να δούμε τους Reds να αποκτούν δύο στόπερ το καλοκαίρι, με τον έναν εξ’ αυτών να είναι ο Ozan Kabak.

Δεν έχει κλείσει Konate η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com