Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp εξηγεί πως λειτουργεί μετά από μια ήττα

Ο Klopp εξηγεί πως λειτουργεί μετά από μια ήττα

Ο Jürgen Klopp εξήγησε πως λειτουργεί μετά από μια ήττα της Liverpool, τονίζοντας πως προσπαθεί πάντα να υπενθυμίζει στους ποδοσφαιριστές του, την μεγάλη ποιότητα που διαθέτουν.

Ο Γερμανός τεχνικός έδωσε την εξής απάντηση στη σχετική ερώτηση:

“ Είναι πιθανό να θυμώσω στα αποδυτήρια. Συνήθως όμως, όταν χάνουμε ένα παιχνίδι προσπαθώ να πηγαίνω σπίτι, να κοιμάμαι κανονικά τη νύχτα και έπειτα να μιλάω για αυτό. ”

“ Καθώς μεγαλώνεις συνειδητοποιείς σε πολλές καταστάσεις στη ζωή σου ότι έχει νόημα όταν νιώθεις θυμό, απλά να απομακρύνεσαι ή να πηγαίνεις στο σπίτι και κοιμάσαι μια νύχτα και να σκέφτεσαι λίγο και μετά να μιλάς, όταν τα συναισθήματα θα έχουν φύγει λίγο και θα μπορείς πραγματικά να μιλήσεις για τα σωστά πράγματα. ”

“ Αυτό που προσπαθώ να κάνω σε αυτές τις στιγμές είναι να υπενθυμίσω στα παιδιά την πραγματική τους ποιότητα και να τους κάνω να το πιστέψουν. Γι ‘αυτό να είστε σίγουροι, μείνετε σίγουροι, γιατί με την ποιότητα που έχουν, δεν υπάρχει λόγος να μην είστε σίγουροι. ” Είπε ο Klopp.

“ Η αυτοπεποίθηση βασίζεται στο θετικό κλίμα. Αν βιώσεις τέτοιου είδους πράγματα ο ίδιος, τότε θα αποκτήσεις και αυτοπεποίθηση. ”

Οι Reds επανέρχονται στη δράση το επόμενο Σάββατο, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Arsenal.

Οι Reds έχουν αφήσει πίσω τους τις φετινές ήττες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com