Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Hoever: «Δεν ήταν εύκολη η απόφαση να φύγω από τη Liverpool»

Hoever: «Δεν ήταν εύκολη η απόφαση να φύγω από τη Liverpool»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Liverpool και νυν της Wolves, Ki-Jana Hoever παραχώρησε συνέντευξη στο Goal.com, μιλώντας για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στους Λύκους και για τον Virgil van Dijk.

Για το γεγονός ότι διανύει την τρίτη του σεζόν στο Νησί, ο Ολλανδός είπε:

“ Νιώθω πως βρίσκομαι εδώ για πολλά χρόνια! Τα χρόνια πέρασαν γρήγορα. Παραμένω όμως νέος και γνωρίζω πως με περιμένουν πάρα πολλά στο μέλλον. ”

Για το ντεμπούτο του με την Liverpool εναντίον της Wolves:

“ Ναι, έχω καλές αναμνήσεις. Θυμάμαι πως τότε όλα συνέβησαν πολύ. Η πρώτη ομάδα αντιμετώπιζε ορισμένα προβλήματα με τραυματισμούς και εγώ προπονούμουν μαζί τους και ήμουν στον πάγκο κόντρα στη Wolves. ”

“ Είχα στο μυαλό μου, πως υπήρχε η περίπτωση να παίξω, να αγωνιστώ μερικά λεπτά και να κάνω το ντεμπούτο μου. Δεν περίμενα όμως να περάσω εντός από το έκτο λεπτό! ”

Για την απόφαση του να υπογράψει στη Wolves:

“ Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, αλλά ούτε μια δύσκολη. ”

“ Ήξερα πως ο χρόνος συμμετοχής μου θα ήταν μεγαλύτερος από εκείνον που θα είχα στη Liverpool, οπότε για αυτό πήρα αυτή την απόφαση. Θεώρησα πως ήταν το καλύτερο για την καριέρα μου εκείνη στιγμή. ”

“ Τώρα φυσικά με τους τραυματισμούς που έχει η Liverpool, ποτέ δεν ξέρεις, αλλά δεν σκέφτομαι έτσι. Σκέφτηκα, αν όλοι είναι υγιείς πόσο χρόνο θα έχω; Η Liverpool εξακολουθεί να έχει μια εξαιρετική ομάδα, ίσως την καλύτερη αμυντική τετράδα στον κόσμο, οπότε ήταν πολύ δύσκολο για εμένα. ” Είπε ο Ki-Jana Hoever.

“ Εδώ ήταν καλή η ιδέα. Θα ήμουν πραγματικά στην πρώτη ομάδα. Βασικά είναι αυτό που περίμενα, αλλά γνωρίζω πως μπορώ να τα πάω και καλύτερα. Είναι μια καλή πρώτη σεζόν μέχρι στιγμής. ”

Όσο για την σχέση του με τον Virgil van Dijk:

“ Ήταν πολύ καλός μαζί μου. Αν χρειαζόμουν κάτι, μπορούσα να τον καλέσω ή να του στείλω ένα μήνυμα και θα με βοηθούσε. Ήταν ένας πολύ ωραίος τύπος. ”

“ Δεν έχει σημασία ποιος είσαι, αν είσαι δίπλα του, θα γίνεις πολύ καλός στην άμυνα. Όταν προπονούμουν μαζί του, μου μίλαγε στα Ολλανδικά και μου έδινε συμβουλές, που να σταθώ, που να κινηθώ. Ανέλαβε εκείνος την ευθύνη, εγώ απλά έπρεπε να ακούω. ”

Ο Ki-Jana Hoever είχε σκοράρει με την Κόκκινη φανέλα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com