Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Thiago: «Θα ήταν υπέροχο να δω γεμάτο το Anfield»

Thiago: «Θα ήταν υπέροχο να δω γεμάτο το Anfield»

Άτυχος έχει σταθεί μέχρι στιγμής ο Thiago Alcantara, καθώς δεν έχει αγωνιστεί ως παίκτης της Liverpool σε γεμάτο Anfield και δεν έχει βιώσει την ατμόσφαιρα του θρυλικού γηπέδου των Reds, λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Ο Ισπανός μέσος μίλησε στην AS για την απουσία του κόσμου από το Anfield και από τα γήπεδα γενικότερα:

“ Θα ήταν υπέροχο να δω γεμάτο το Anfield και επίσης θα ήθελα να δω πως είναι η καθημερινή ζωή στη νέα αυτή χώρα για εμένα. ”

“ Αγωνιζόμαστε σε άδεια γήπεδα και έπρεπε να προσαρμοστούμε ξανά, γιατί όταν ήμασταν παιδιά και παίζαμε σε άδεια γήπεδα, είχαμε τους γονείς μας να φωνάζουν. ”

“ Είχαμε συνηθίσει να αγωνιζόμαστε, έχοντας οπαδούς να μας υποστηρίζουν και να μας φωνάζουν εναντίον μας. Τώρα συνηθίζουμε να αγωνιζόμαστε δίχως οπαδούς. Μας λείπουν πολύ από το γήπεδο, κάθε μέρα όλο και περισσότερο. ” Είπε ο Thiago.

“ Σου λείπει αυτή η ώθηση που σου δίνουν οι οπαδοί στις τελευταίες στιγμές των αγώνων, η οποία σου δίνει και μια φυσική ώθηση. ”

“ Πηγαίνουμε από το σπίτι στην προπόνηση και από την προπόνηση στο σπίτι. Το ποδόσφαιρο όμως είναι πολύ περισσότερα από αυτό, είναι να ζεις την κάθε μέρα, να την προσεγγίζεις με τους οπαδούς. ”

“ Έχω έναν γιό τεσσάρων ετών που είναι οπαδός του ποδοσφαίρου και είναι εκνευριστικό και για εμένα και για εκείνον το να μην μπορώ να τον πάρω μαζί μου στο γήπεδο. ”

“ Όταν ανοίξουν όλα, τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για όλους. ”

Ανυπομονεί να δει γεμάτο το Anfield ο Thiago.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com