Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jota: «Με νίκες από εδώ και πέρα θα βγούμε σίγουρα στο UCL»

Jota: «Με νίκες από εδώ και πέρα θα βγούμε σίγουρα στο UCL»

Για τη νίκη επί της Wolves, το υπόλοιπο της σεζόν και τους στόχους της Liverpool σε αυτό μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Diogo Jota.

Ο παίκτης των Reds, ο οποίος χάρισε στην ομάδα μας τη νίκη επί της πρώην ομάδας του στο Molineux, έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, όπως φάνηκε και στα παιχνίδια πού αγωνίστηκε.

Για να δούμε τι ακριβώς δήλωσε στο site των Κόκκινων, ερωτώμενος αρχικά για το αν το international break και η 20ημερη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Liverpool έρχεται σε καλή στιγμή:

«Θεωρώ ότι (η διακοπή) είναι κάτι καλό, και όχι γιατί είχαμε δύο νίκες και δύο clean sheets, θα σήμαινε ότι είχαμε ένα καλό σερί φόρμας αυτή τη στιγμή.»

«Δε θα μάθουμε ποτέ (αν η διακοπή έρχεται σε καλή στιγμή για την ομάδα), όμως έχουμε ένα διάλλειμα τώρα, οπότε είναι αυτό πού είναι, και χρειάζεται να το πιάσουμε από εκεί πού το αφήσαμε.»

«Πρέπει να συνεχίσουμε να σκεφτόμαστε τους εαυτούς μας. Έχουμε πολλά παιχνίδια να παίξουμε ακόμα, νομίζω 9, οπότε αν τα κερδίσουμε όλα είμαι σίγουρος ότι μπορούμε τουλάχιστον να κερδίσουμε μία θέση στο Champions League. Οπότε ας συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας.»

Για την επιστροφή του στην έδρα της πρώην ομάδας του και το γκολ του εναντίον της, ο Diogo είπε:

«Παρότι δεν υπήρχαν οπαδοί και δε μπορούσα να δείξω μία μορφή σεβασμού, νομίζω ότι έπρεπε να το κάνω – και προσπάθησα να το κάνω. Στο τέλος, η νίκη ήταν το πιο σημαντικό.»

«Είχαμε δύο φάσεις με τον Sadio πριν από αυτό (πριν από το γκολ). Ξέρουμε ότι αυτές οι ομάδες είναι πολύ καλά οργανωμένες, όμως εκείνη τη στιγμή (περιγράφει τη φάση του γκολ) ήταν ανισόρροποι, και ένας γρήγορος τριγωνισμός μού έδωσε την ευκαιρία (να βρεθώ) στα αριστερά (και να σκοράρω). Ευτυχώς για μας, αξιοποίησα την ευκαιρία και κερδίσαμε το παιχνίδι.»

«Αυτό το παιχνίδι ήταν προφανώς ξεχωριστό για μένα για πολλούς λόγους, και ακόμα πιο ξεχωριστό ήταν το ότι μπόρεσα να σκοράρω και να μας δώσω τη νίκη, η οποία ήταν πολύ πολύ σημαντική για μας.»

Τέλος, για τη 15λεπτη διακοπή και τον τραυματισμό του συμπατριώτη του, Rui Patricio, o Diogo Jota ανέφερε τα εξής:

«Απλά προσπάθησα να καταλάβω αν είναι καλά. Υποθέτω ότι είναι, και μακάρι να μην είναι κάτι τόσο σοβαρό.»

«Είμαστε μαζί στην εθνική ομάδα, οπότε τον ξέρω, και αυτό με δυσκολεύει ακόμα περισσότερο στο να το αποδεχτώ. Ας προσευχηθούμε να είναι όλα καλά στο τέλος.»

O Diogo Jota δίνει στη Liverpool τη νίκη επί της Wolves.
O Diogo Jota δίνει στη Liverpool τη νίκη επί της Wolves.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com