Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Heskey: «Ταιριάζει απόλυτα στη Liverpool ο Adama»

Heskey: «Ταιριάζει απόλυτα στη Liverpool ο Adama»

Ο Emile Heskey θα ήθελε να δει τον Adama Traore να αγωνίζεται με την φανέλα της Liverpool, καθώς θεωρεί πως ο εξτρέμ ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του Jürgen Klopp.

Ο ποδοσφαιριστής της Wolves δεν διανύει μια καλή σεζόν, καθώς δεν έχει σκοράρει και δεν έχει μοιράσει ούτε μια ασίστ στην Premier League, μη έχοντας χάσει όμως την βασική του θέση.

Ο πρώην επιθετικός των Reds δήλωσε σχετικά με τον Ισπανό διεθνή:

“ Νομίζω πως ταιριάζει σε πολλές ομάδες και 100% στη Liverpool. ”

“ Αν κοιτάξετε τον τρόπο παιχνιδιού της Liverpool στην περσινή σεζόν, πολλά από τα γκολ που σκόραρε προήλθαν από γρήγορες αντεπιθέσεις. ”

“ Διαθέτει σίγουρα αυτό το στοιχείο και δεν υπάρχει λόγος να μην έχεις ανταγωνισμό σε διάφορες θέσεις. ” Ολοκλήρωσε ο Heskey.

Για τον πρώην παίκτη της Barcelona έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές με πολύ κολακευτικά λόγια ο Jürgen Klopp, δηλώνοντας μάλιστα την Δευτέρα πως: » Είναι αδύνατον να αμυνθείς κόντρα στην ταχύτητα του Traore. ”

Οι Reds τον Σεπτέμβρη απέκτησαν τον Diogo Jota από την ομάδα του Nuno Espirito Santo και πολύ δύσκολα θα προσπαθούσαν μα κάνουν δικό τους και τον Adama Traore, ειδικά μετά τις φετινές εμφανίσεις που πραγματοποιεί.

Ο Andrew Robertson μαρκάρει τον Adama Traore στον προχθεσινό αγώνα του Molineux.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com