Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η Liverpool παρακολουθεί τον Sander Berge»

«Η Liverpool παρακολουθεί τον Sander Berge»

Οι μεταγραφικές φήμες ενόψει καλοκαιριού συνεχίζονται και η τελευταία έχει να κάνει με έναν ποδοσφαιριστή, του οποίου το όνομα έχει συνδεθεί και κατά το παρελθόν με την Liverpool. Ο λόγος για τον Sander Berge.

Αυτή τη φορά, το Eurosport είναι εκείνο που αναφέρει πως οι Reds παρακολουθούν την περίπτωση του μέσου της Sheffield United, κάτι που είχαν κάνει και κατά την σεζόν 2019-20, όταν εκείνος αγωνιζόταν στην Genk και τέθηκε αντιμέτωπος με την ομάδα του Jürgen Klopp στην φάση των ομίλων του Uefa Champions League.

Ο Νορβηγός διεθνής μετακινήθηκε στους Blades στις αρχές του 2020 με μεταγραφή έναντι £22 εκατομμυρίων από την Genk, όμως είναι δεδομένο πως θα αποχωρήσει από το Bramall Lane, καθώς η Sheffield United υποβιβάζεται στην Championship, όντας στην τελευταία θέση της Premier League.

Ο 23χρονος παραμένει εκτός δράσης από τον Νοέμβριο, λόγω σοβαρού τραυματισμού σε τένοντα του ποδιού του, όμως δεν αναμένεται να δυσκολευτεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας.

Την περίπτωση του παρακολουθεί και η Aston Villa του Dean Smith, ενώ σύμφωνα με το Eurosport, δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο να γίνει μια κίνηση από την Liverpool για την απόκτηση του, ειδικότερα αν αποχωρήσει ως ελεύθερος ο Gini Wijnaldum.

Ο Sander Berge εντυπωσίασε τον Οκτώβριο στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com