Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα κάνουμε τα πάντα για να βγούμε στο Champions League»

Klopp: «Θα κάνουμε τα πάντα για να βγούμε στο Champions League»

Για τον μεγάλη σημασία του Uefa Champions League μίλησε ο Jürgen Klopp πριν τον αποψινό αγώνα με την Chelsea, τονίζοντας πως η ομάδα θα κάνει τα πάντα, για να τερματίσει στην πρώτη τετράδα και να αγωνιστεί και του χρόνου στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Klopp κλήθηκε να μιλήσει για την σημασία του Champions League:

“ Ο βασικός λόγος, για τον οποίο θέλουμε να προκριθούμε στο Champions League, είναι ο οικονομικός. Είναι μια σπουδαία διοργάνωση, για να παίξει κανείς και ως ομάδα θέλεις να ενθουσιάζεις τους παίκτες, για να υπογράψουν σε εσένα. ”

“ Στην αρχή έτσι ήταν τα πράγματα στη Liverpool. Υπήρχαν ορισμένοι παίκτες, οι οποίοι είχαν προτάσεις και από άλλες ομάδες και εμείς ήμασταν πάντα έτσι: » Οκ, συγγνώμη, το μοναδικό που μπορούμε να προσφέρουμε είναι το Europa League ή τίποτα. ”

“ Εκτός από αυτό, οι λόγοι είναι πάντα οικονομικοί και η φετινή χρονιά δεν αποτελεί εξαίρεση. Φυσικά και είναι πολύ σημαντικό, όμως δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα (αν δεν τερματίσει στην τετράδα η ομάδα). ”

“ Εμείς ακόμη έτσι βλέπουμε τα πράγματα και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, για να το πετύχουμε. Θα δούμε πως θα καταλήξουν τα πράγματα. ”

“ Αν με ρωτάτε, αν οι ιδιοκτήτες με κάλεσαν και μου είπαν: » Αν δεν προκριθείτε στο Champions League δεν θα γίνει αυτό ή το άλλο. » Αυτό δεν έχει συμβεί, γιατί είμαστε όλοι μαζί σε αυτήν την κατάσταση. ”

“ Καταλαβαίνουμε όλοι την κατάσταση και οι ιδιοκτήτες γνωρίζουν, πως θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε στο Champions League. Αυτό είναι ξεκάθαρο. ”

Η έξοδος στο Champions League αποτελεί στόχο των Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com