Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Tuchel: «Ξέρω από πείρα πώς επιδρά το Anfield στη Liverpool!»

Tuchel: «Ξέρω από πείρα πώς επιδρά το Anfield στη Liverpool!»

O Thomas Tuchel παραχώρησε τη συνέντευξη τύπου του για το αποψινό παιχνίδι της Chelsea στο Αnfield, και προφανώς ρωτήθηκε για Liverpool και Klopp.

Ο νέος προπονητής των μπλε του Λονδίνου έρχεται για τρίτη φορά στο γήπεδο της ομάδας μας, με τις προηγούμενες δύο επισκέψεις του να καταλήγουν σε ήττες της Paris Saint-Germain με 3-2 και της Borussia Dormund με 4-3.

Ο συνάδελφος, συμπατριώτης και διάδοχος (στις Mainz και Dortmund) του Jurgen Klopp ρωτήθηκε για τον αποψινό του αντίπαλο στους πάγκους, όπως φυσικά και για τους Reds.

Ας ξεκινήσουμε με το δεύτερο, και την απάντηση του Tuchel στην ερώτηση πού αφορούσε στην ψυχολογία και τη νοοτροπία με την οποία έρχεται στο Αnfield:

«Είμαι αρκετά χαλαρός. Είμαι σίγουρος ότι λείπουν στη Liverpool οι οπαδοί της, ξέρω από πείρα την επίδραση του κοινού του Anfield στην ομάδα τους.»

«Ναι, έχουν χάσει πόντους, πολλές φορές χωρίς να το αξίζουν, ενώ είχαν και κάποια άτυχα αποτελέσματα. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, το απέδειξαν εναντίον της Λειψίας, όμως έχουμε την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να πάμε εκεί και να κάνουμε όσα πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε.»

Για την επιτυχία του Klopp στην Αγγλία, το αν πιστεύει στις  αντιπαλότητες ανάμεσα σε προπονητές, και το αν θεωρεί ότι θα πρέπει να ανταγωνιστεί τον Jurgen και τη Liverpool προκειμένου η ομάδα του να γίνει η κορυφαία στην Αγγλία:

«Ναι και όχι! Είμαι στη χώρα με τους καλύτερους προπονητές, και ο Jurgen Klopp είναι ένας από αυτούς, το έχει αποδείξει σε πολλές ομάδες. Είναι μια πρόκληση για μένα να παίξω κόντρα σε αυτόν και τις ομάδες του.»

«Δεν είναι όμως μάχη 1 εναντίον 1, αλλά μεταξύ των ομάδων μας, και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Ο Jurgen Klopp έχει μεταμορφώσει όλες τις ομάδες πού έχει δουλέψει σε ένα ενιαίο σύνολο. Και στις προηγούμενες ομάδες του έμεινε στις καρδιές της ομάδας και των ομάδων όταν έφυγε και στην ιστορία τους, και αυτό είναι τεράστια επιτυχία. Έκανε το ίδιο και εδώ, στο δυσκολότερο πρωτάθλημα, μεταμορφώνοντας τη Liverpool σε μηχανή νικών και σε δύσκολο αντίπαλο. Είναι ενωμένος με τους παίκτες του, όπως και ο Diego Simeone με την Αtletico Μαδρίτης. Οπότε είναι μία πρόκληση, για την οποία είμαστε έτοιμοι.»

O Thomas Tuchel την τελευταία φορά πού βρέθηκε ως αντίπαλος στο Anfield, σε έναν αγώνα όπου η PSG έχασε με 3-2.
O Thomas Tuchel την τελευταία φορά πού βρέθηκε ως αντίπαλος στο Anfield, σε έναν αγώνα όπου η PSG έχασε με 3-2.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com