Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Μπορούμε να κερδίσουμε ξανά τον κόσμο μας»

Klopp: «Μπορούμε να κερδίσουμε ξανά τον κόσμο μας»

Ο Jürgen Klopp στη συνέχεια της συνέντευξης του στο Sky Sports αναφέρθηκε στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος βλέπει φέτος την ομάδα να παλεύει για μια θέση στην τετράδα και όχι για τον τίτλο, όπως τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Ο Jürgen είπε σχετικά με τον κόσμο της ομάδας:

“ Δεν λατρεύουν όλοι μας οι οπαδοί την τωρινή κατάσταση, αυτό μπορώ να το φανταστώ. Γνωρίζω πως συμπεριφέρονται οι οπαδοί και δεν το κάνουν πάντα με τον ίδιο τρόπο, όπως και εμείς. Οπότε, σε μερικούς δεν θα αρέσει. ”

“ Νομίζω όμως, πως μπορούμε να τους κερδίσουμε ξανά. ”

“ Δεν μπορούμε να αλλάξουμε μέσα σε μια νύχτα, λέγοντας απλά μια λέξη στους παίκτες και να πάνε εκείνοι μετά να διαλύσουν τον όλον κόσμο. Πρέπει όμως να παραμείνουμε ήρεμοι και να μάθουμε από αυτήν την κατάσταση. ”

“ Πολλά πράγματα είναι πραγματικά καλά και ορισμένα είναι καλύτερα από ότι ήταν πέρυσι, όπως το πως εξελίσσουμε το παιχνίδι μας στις μικρές στιγμές, αυτό είναι απλά καλύτερο από πριν. Κανείς όμως δεν το βλέπει, γιατί δεν παίρνουμε τα αποτελέσματα. Το καταλαβαίνω αυτό. Είναι όμως τόσα πολλά αυτά που έχουμε αλλάξει, ώστε να προσαρμοστούμε και γνωρίζουμε πως αυτό θα μας κάνει δυνατότερους στο μέλλον. ”

“ Το πρόβλημα είναι πως στο ποδόσφαιρο, όλα έχουν να κάνουν με τα αποτελέσματα και αν όλα αυτά τα μικρά πράγματα που είναι καλύτερα από πριν, δεν οδηγούν σε ένα καλύτερο αποτελέσματα, τότε ο κόσμος δεν θέλει να ακούει για αυτά. ”

“ Αν έχουμε 15 ή 20 σερί νίκες, τότε ο κόσμος σκέφτεται: » Ωχ, τι ιδιοφυΐα που είναι και τι πράγματα τους λέει «. Όταν όμως δεν κερδίζουμε αγώνες, τότε μπορώ να πω και εγώ αυτά που λέει ο κόσμος: » Ναι, ναι, ναι, απλά βεβαιωθείτε πως θα κερδίσετε τον αγώνα! ”

“ Το γνωρίζω αυτό και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα. Είμαι υπεύθυνος για αυτό και όχι μόνο για αυτό, αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Για τον λόγο αυτό, δεν θα αφήσουμε τον χρόνο να περάσει χωρίς να ευνοηθεί και λίγο από αυτόν. Δεν μπορούμε να το αποδείξουμε τώρα αυτό, γιατί ακόμη βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή η κατάσταση. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Θα δούμε πως θα τελειώσει η σεζόν. Γνωρίζουμε πως βρισκόμαστε ακόμη στο Champions League. Γνωρίζουμε πως υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να διεκδικήσουμε. Αυτό που γνωρίζαμε και το μάθαμε περισσότερο φέτος, είναι πως τίποτα δεν μπορούμε να πάρουμε ως δεδομένο. ”

Συνεχίζουν για την τετράδα οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com