Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποκλείστηκαν από το FA Cup οι Reds

Αποκλείστηκαν από το FA Cup οι Reds

Τέλος το FA Cup για την Liverpool. Ένας ακόμη πρόωρος αποκλεισμός για την ομάδα του Jürgen Klopp, μετά από ήττα με σκορ 3-2 στην έδρα της Manchester United.

Α’ Ημίχρονο: Με πέντε αλλαγές, σε σχέση με τον αγώνα της Πέμπτης και τον Rhys Williams να ξεκινά στο κέντρο της άμυνας παρατάχθηκαν κόντρα στην Manchester United οι Reds. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα άνηκε στους γηπεδούχους, με τον Greenwood να μην μπορεί να νικήσει τον Alisson από πλάγια θέση. Το δεξί σουτ του ίδιου παίκτη κατέληξε άουτ στο 13′. Εκείνοι όμως που άνοιξαν το σκορ, ήταν οι Reds στο 19′! Ο Bobby Firmino βρήκε με μια καταπληκτική κάθετη πάσα τον Αιγύπτιο και εκείνος με σχετική ευκολία νίκησε τον Henderson για το 0-1. Ο keeper της United κατάφερε να μπλοκάρει σταθερά το μακρινό σουτ του Jones στο 22′ και το φάουλ του Trent δύο λεπτά αργότερα έφυγε πάνω από δοκάρια του. Οι γηπεδούχοι ωστόσο ισοφάρισαν στο 26′ με τον Greenwood, τον οποίο βρήκε ο Pogba με μακρινή μπαλιά και εκείνος με την τρίτη του τελική έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Οι Red Devils απείλησαν με τις κεφαλιές των Pogba και McTominay στο 36′ και το 37′ αντίστοιχα, με την μπάλα όμως να καταλήγει ψηλά και στις δύο περιπτώσεις. Οι τελευταίες καλές στιγμές του πρώτου μέρους άνηκαν στην ομάδα του Solskjaer, με το φάουλ του Pogba να μην βρίσκει εστία στο 43ο λεπτό και την προσπάθεια του Σκωτσέζου μέσου να κόβεται από τον Thiago.

Β’ Ημίχρονο: Η Manchester United πήρε το προβάδισμα με την πρώτη της ευκαιρία στην επανάληψη, αφού ο Greenwood βρήκε τον Rashford, τον οποίο είχε αφήσει εντελώς αμαρκάριστο η Κόκκινη άμυνα και του επέτρεψε να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Η ομάδα του Klopp είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, όμως ο Milner δεν μπόρεσε να σκοράρει με την μια επαφή, μετά από σέντρα του Thiago και κεφαλιά του Firmino. Ο Millie ήταν όμως εκείνος που ξεκίνησε την φάση της ισοφάρισης, εκμεταλλεύοντας την κακή πάσα του Maguire που δεν μπόρεσε να κοντρολάρει ο Greenwood και ξεκινώντας την επίθεση των Reds, δίνοντας στον Firmino, με τον Βραζιλιάνο να θέλει να δώσει ξανά στον Milner, όμως ο αρχηγός άφησε την μπάλα και έδωσε την ευκαιρία στον Salah να ισοφαρίσει με αριστερό πλασέ σε 2-2! Την πρώτη τους αλλαγή έκαναν οι Reds στο 62′ με τον Mane να αντικαθιστά τον Wijnaldum. Ο Mo Salah είχε δύο καλές ευκαιρίες στο 67′ και στο 75′ για να βάλει μπροστά τους Reds, όμως και στις δύο δεν έβαλε την απαραίτητη δύναμη, αν και είχε υποδεχθεί με ωραίο τρόπο την μπάλα και δεν μπόρεσε να σκοράρει. Αφού όμως η Liverpool δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της, φρόντισαν να το κάνουν οι Red Devils και ουσιαστικά με την δεύτερη που βρήκαν στην επανάληψη πήραν κεφάλι στο σκορ με απευθείας φάουλ του Bruno Fernandes στο 78ο λεπτό. Στο 80′ ο Alisson μπλόκαρε σταθερά το γύρισμα του Rashford και στο 81′ οι Shaqiri και Origi πήραν τις θέσεις των Firmino και Thiago. Πολύ μεγάλη ευκαιρία είχαν οι γηπεδούχοι πριν την συμπλήρωση των 90 λεπτών, με την κεφαλιά του Cavani να βρίσκει τελικά το δοκάρι. Όσο για την Liverpool, προσπάθησε να ισοφαρίσει με τον Salah στο 93′ μετά από φάουλ του Robertson, δίχως όμως επιτυχία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Manchester United: Henderson, Wan-Bissaka, Maguire, Lindelof, Shaw, McTominay, Van de Beek (Fernandes 66′), Pogba, Greenwood (Fred 66′), Rashford (Martial 86′), Cavani

Έμειναν στον πάγκο: De Gea, Tuanzebe, Telles, Matic, Mata, James

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, R.Williams, Fabinho, Robertson, Thiago (Shaqiri 81′), Milner, Wijnaldum (Mane 62′), Salah, Jones, Firmino (Origi 81′)

Subs not used: Kelleher, Phillips, N.Williams, Tsimikas, Oxlade-Chamberlain, Minamino

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στην Tottenham.

Προηγήθηκαν αλλά δεν προκρίθηκαν οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com