Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά την ήττα στο Old Trafford

Οι δηλώσεις του Klopp μετά την ήττα στο Old Trafford

Η Liverpool ηττήθηκε πριν από λίγη ώρα στο Old Trafford από την Manchester United και αποκλείστηκε από το FA Cup, με τον Jürgen Klopp να δηλώνει πως η ομάδα του έκανε ναι μεν βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά δεν κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε.

Για την νέα ήττα των Reds είπε:

“ Δεν είναι αυτό που θέλαμε. Κάναμε πολλά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Η έναρξη του παιχνιδιού ήταν καλή, κάναμε όμως αποφασιστικά λάθη για να δεχθούμε το πρώτο γκολ. Χάσαμε τη μπάλα και βγήκαν στην αντεπίθεση και δεν συνέβη μια φορά. ”

“ Θέλαμε όμως να σκοράρουμε και το κάναμε, αυτό είναι καλό. Οπότε είναι όλα εντάξει (από την πλευρά του σκοραρίσματος), αλλά εκείνοι σκόραραν 3. ”

“ Είδα πολλά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Γνωρίζουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να κάνουμε βήματα και έχουμε κάνει ορισμένα, όχι όμως τα τελικά. ”

Για την απόδοση της ομάδας του:

“ Σημειώσαμε 2 γκολ, θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει περισσότερα, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Όλα καλά με αυτό. ”

“ Όμως κάναμε προφανή λάθη στα γκολ που δεχθήκαμε. ”

Αν έγινε όντως φάουλ στον Cavani πριν το τέρμα του Fernandes:

“ Έγινε φάουλ; Δεν το είδα. ”

“ Εμείς θα πρέπει να διατηρήσουμε το πείσμα μας και να κάνουμε ξανά τα σωστά πράγματα. ”

Για την συνέχεια:

“ Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. Κανένας παίκτης δεν σκέφτεται τι συνέβη τα προηγούμενα χρόνια. Εμείς απλά προσπαθούμε να κερδίζουμε. Έχουμε επικεντρωθεί στα προβλήματα μας, αλλά δεν πρέπει να ανησυχείτε για εμάς. ”

Για την επιστροφή στα γκολ:

“ Αν δεν σκοράρεις για κάποιο καιρό, τότε αυτό δεν είναι καλό για την ψυχολογία σου. Σημασία έχεις το πως το αντιμετωπίζεις. ”

“ Μπορούμε να πάρουμε τα πράγματα από αυτό το παιχνίδι, προσπαθούμε να μάθουμε από κάθε παιχνίδι. Είναι καλό για τον Mo Salah και καλό για την ψυχολογία μας . Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να παίζουμε σκληρά, αλλά σήμερα δεν ήμασταν αρκετά καλοί. ”

“ Εάν κερδίσεις ένα παιχνίδι, υπάρχουν αρνητικά, όπως και αν χάσεις ένα παιχνίδι, αλλά είδα ότι τα παιδιά το ήθελαν πραγματικά. Είχαμε προβλήματα στην αντεπίθεση, ήταν έντονο αγώνας, αλλά υπήρχαν θετικά. ” Είπε ο Klopp στο BBC.

Οι Reds δεν τα κατάφεραν στο Old Trafford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com