Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 24/1/2001 Πρώτο Κόκκινο γκολ για Igor Biscan (vid)

Σαν σήμερα: 24/1/2001 Πρώτο Κόκκινο γκολ για Igor Biscan (vid)

Το πρώτο του γκολ με την famous Red shirt θα σημείωνε σαν σήμερα ο Igor Biscan, με αντίπαλο την Crystal Palace στο Anfield, για τον 2ο ημιτελικό του League Cup.

Οι Reds έχοντας χάσει στο πρώτο παιχνίδι στο Λονδίνο με 2-1, έπρεπε να κερδίσουν με 2 γκολ διαφορά για να προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης. Έτσι μπήκαν με απίστευτη διάθεση να τελειώσουν το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια και πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο, είχαν ουσιαστικά στείλει τους «Αετούς» του Λονδίνου, σε ανώμαλη προσγείωση!

Στο 12′ ο Vladimir Smicer από ασίστ του «God» Robbie Fowler θα διασχίσει σχεδόν το μισό γήπεδο και παρ’ όλη την πίεση του αμυντικού των φιλοξενουμένων, θα πλασάρει ιδανικά τον Alexander Kolinko, σημειώνοντας το 1-0 για τους Κόκκινους και φέρνοντας την διαφορά των τερμάτων στα ίσια.

Στο 15′ ο Danny Murphy από ασίστ του Jari Litmanen, με ένα «ξερό» σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει 2 τα τέρματα των Reds, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των Red fans στις εξέδρες. Τρία λεπτά αργότερα (18′) ο «God» Robbie Fowler με τακουνάκι κοντά στη σέντρα, θα βγάλει ασίστ στον Igor Biscan, ο ποίος έκανε μία κούρσα προς το αντίπαλο τέρμα και πλάσαρα ιδανικά τον Alexander Kolinko σημειώνοντας το 3-0. Το γκολ αυτό για τον διεθνή Κροάτη αμυντικό μέσο, ήταν το πρώτο του με την Κόκκινη φανέλα.

Στο 51′ της συνάντησης ο Danny Murphy από ασίστ και πάλι του  θα «γράψει» το 4-0, για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην Κόκκινη πρόκριση ο «God» Robbie Fowler από ασίστ του Danny Murphy στο 89′, ολοκληρώνοντας μία εξαιρετική ατομική εμφάνιση (3 ασίστ, 1 γκολ) εκείνο το βράδυ. Να θυμίσουμε ότι οι Κόκκινοι στον τελικό, κατέκτησαν το τρόπαιο.

Στο Anfield την πανηγυρική πρόκριση των Reds εκείνο το βράδυ Τετάρτης παρακολούθησαν 41.854 θεατές και διαιτητής ήταν ο Paul Durkin.

Ακολουθούν στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 24/1/2001 Πρώτο Κόκκινο γκολ για Igor Biscan
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com