Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Ξεχωριστό το παιχνίδι με την United»

Salah: «Ξεχωριστό το παιχνίδι με την United»

Για το μεγάλο αυριανό παιχνίδι μίλησε και ο Mohamed Salah, ο οποίος είχε σκοράρει στο περσινό 2-0 επί των Red Devils στο Anfield.

Ο Αιγύπτιος δήλωσε στο TV2 για τον αυριανό αγώνα:

“ Το παιχνίδι έρχεται σε μια πολύ μεγάλη στιγμή, ειδικότερα τώρα που εκείνοι είναι πρώτοι και εμείς είμαστε δεύτεροι. ”

“ Παίζουν καλά αυτή τη σεζόν. Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να το κερδίσουμε, αυτό είναι και το πιο σημαντικό. ”

“ Πάντα λέω πως είναι ένα μόνο ένα παιχνίδι και παραμένει μόνο ένα παιχνίδι. Όμως αν κερδίσουν το συγκεκριμένο, θα προηγούνται με 6 βαθμούς και αν το κερδίσουμε εμείς θα είμαστε ισόβαθμοι. Είναι ένα λίγο ξεχωριστό παιχνίδι. ”

“ Τα τελευταία δύο χρόνια έλεγα πάντα πως κάθε παιχνίδι δίνει μόνο τρεις βαθμούς και τίποτα άλλο. Τώρα όμως, είναι εκείνοι πρώτοι και πρέπει να τους φτάσουμε. Πρέπει να τους κερδίσουμε και αυτό κάνει τον αγώνα λίγο ξεχωριστό. ”

Για τα γκολ και τους στόχους του πρόσθεσε:

“ Χαίρομαι όταν κερδίζει η ομάδα, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όταν σκοράρω γκολ και μπορώ να βοηθώ την ομάδα να κερδίζει, τότε χαίρομαι περισσότερο. Όταν δεν σκοράρω και δεν κερδίζει η ομάδα, τότε αυτός είναι εφιάλτης για εμένα. ”

“ Είμαι όμως χαρούμενος όταν είμαστε πρώτοι και επίσης χαίρομαι όταν σκοράρω γκολ, γιατί η ομάδα είναι πάνω από όλους και έρχεται πρώτη από όλους.” Δήλωσε ο Salah.

O Salah πανηγυρίζει το γκολ του εναντίον της Manchester United τον Ιανουάριο του 2020.
O Salah πανηγυρίζει το γκολ του εναντίον της Manchester United τον Ιανουάριο του 2020.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com