Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Manchester United (preview)

Liverpool – Manchester United (preview)

Η 19η αγωνιστική της Premier League έφτασε και ο μεγαλύτερος αγώνας του Νησιού και του πλανήτη είναι εδώ. Η Liverpool υποδέχεται στο Anfield την Manchester United το απόγευμα της Κυριακής στις 18:30 ώρα Ελλάδος.

Τα αποτελέσματα των Reds στους 3 τελευταίους τους αγώνες στην Premier League δεν ήταν τα καλύτερα, κάτι που έφερε την Manchester United στην κορυφή, σε συνδυασμό με το δικό της σερί νικών.

Η ομάδα του Ole Gunnar Solskjaer έφυγε με το διπλό από το Turf Moor το βράδυ της Τρίτης και πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και στο +3 από τους πρωταθλητές.

Οι Reds μπορούν ξανά να υπολογίζουν στον Joel Matip μετά από τρεις εβδομάδες, αφού ο Καμερουνέζος προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα το απόγευμα της Παρασκευής και αναμένεται να ξεκινήσει βασικός, μαζί με τον Fabinho στο κέντρο της Κόκκινης άμυνας.

Στις προπονήσεις της ομάδας επέστρεψε και ο Κώστας Τσιμίκας την Παρασκευή και βρεθεί στην αποστολή της Κυριακής για τον αγώνα με την Manchester United.

Εκτός φυσικά παραμένουν οι Virgil van Dijk, Joe Gomez, Diogo Jota, αλλά και ο Naby Keita, ο οποίος θα χρειαστεί λίγο ακόμη χρόνο για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Η επιστροφή του Joel Matip στο αρχικό σχήμα, σημαίνει πως ο Jordan Henderson θα επιστρέψει στη φυσική του θέση και θα αποτελέσει μαζί με τους Thiago Alcantara και Gini Wijnaldum την τριάδα του κέντρου.

Η επιθετική τριάδα των Reds δεν θα αλλάξει και θα αποτελείται από τους Mo Salah, Bobby Firmino και Sadio Mane.

Η Manchester United έρχεται στο Anfield με πρώτο στόχο να αποφύγει την ήττα, ώστε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει το διπλό στις ευκαιρίες που θα βρει.

Ο Ole Gunnar Solskjaer δεν μπορεί να υπολογίζει στους Jones και Williams, όμως κατά πάσα πιθανότητα θα έχει στη διάθεση του, τους Martial, Matic και Lindelof.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Paul Tierney.

Στον περσινό αγώνα του Anfield, οι Reds είχαν επικρατήσει με 2-0.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Οι Reds θέλουν να πετύχουν την τρίτη τους σερί εντός έδρας νίκη κόντρα στην Manchester United.
  • Μόλις μια νίκη έχει η Manchester United στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις κόντρα στην Liverpool.
  • Η ομάδα του Jürgen Klopp έχει ήδη χάσει 18 βαθμούς στη φετινή Premier League, περισσότερους από ότι στις δύο προηγούμενες σεζόν.
  • Ο Jürgen Klopp δεν έχει υποστεί διαδοχικές ήττες από τον Απρίλιο του 2015.
  • Αήττητη από την 1η Νοεμβρίου είναι η Manchester United.
  • Ο Γερμανός προπονητής των Reds θα συμπληρώσει 200 παιχνίδια στην Premier League.
  • Ο Ole Gunnar Solskjaer θα προσπαθήσει να μην μείνει χωρίς νίκη στα πρώτα του 4 παιχνίδια κόντρα στη Liverpool
Η Liverpool υποδέχεται την Manchester United το απόγευμα της Κυριακής στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com