Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την United ο Matip

Κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την United ο Matip

Η Liverpool σε 4 ημέρες από σήμερα υποδέχεται την Manchester United στο Anfield για την Premier League και ο Joel Matip κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση, αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Ο Καμερουνέζος υπέστη τραυματισμό στους προσαγωγούς στον αγώνα με την West Brom στις 27 Δεκεμβρίου και έκτοτε δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί με την ομάδα.

Ο έμπειρος στόπερ προπονείται τις τελευταίες ημέρες με τους φυσικοθεραπευτές της ομάδας στα γήπεδα του Kirkby, έχοντας ξεκινήσει μάλιστα τις ασκήσεις με την μπάλα, χωρίς όμως να καταφέρει να προπονηθεί κανονικά με την πρώτη ομάδων των πρωταθλητών.

Ο Jürgen Klopp θέλει να βλέπει τους ποδοσφαιριστές τους να προπονούνται κανονικά και χωρίς ενοχλήσεις τουλάχιστον δύο φορές, πριν τους συμπεριλάβει στα πλάνα του.

Ο Joel μέσα στις 4 ημέρες που απομένουν μέχρι τον αγώνα της Κυριακής, θα πρέπει και να επιστρέψει στις προπονήσεις και να συμπληρώσει δύο χωρίς να νιώσει κάποια ενόχληση, για να συμπεριληφθεί στην αποστολή για την κόντρα με τους Red Devils.

Οι πιθανότητες σαφώς και δεν είναι με το μέρος του και αν δεν τα καταφέρει, το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει ο Nat Phillips στο πλευρό του Fabinho, στο κέντρο της Κόκκινης άμυνας.

Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Matip.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com