Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ξεκινάμε το ματς με United 1-0 πίσω με τον Tierney διαιτητή!»

«Ξεκινάμε το ματς με United 1-0 πίσω με τον Tierney διαιτητή!»

Το μεγαλύτερο ντέρμπι του Νησιού πλησιάζει όσο περνούν οι μέρες, και στο παιχνίδι της Κυριακής στο Anfield διαιτητής θα είναι ο Paul Tierney.

Η Liverpool φιλοξενεί τη Manchester United στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής της φετινής Premier League, και σε περίπτωση πού δεν κερδίσει θα εξακολουθήσει να υπολείπεται βαθμολογικά των Κόκκινων Διαβόλων, οι οποίοι πήραν άλλη μία νίκη στην έδρα της Burnley χθες το βράδυ.

Η ομάδα μας σύμφωνα με κάποιους οπαδούς της έχει να αντιμετωπίσει μία επιπλέον δυσκολία στο παιχνίδι της Κυριακής.

Η δυσκολία έχει να κάνει με τον διαιτητή πού θα διευθύνει το παιχνίδι, στον οποίο έχουν καταλογιστεί κατηγορίες εύνοιας της United και αδικίας εις βάρος της Liverpool στα τελευταία παιχνίδια τους πού σφύριξε.

Οι οπαδοί αυτοί εξέφρασαν μέσω Twitter τη δυσαρέσκειά τους για τον ορισμό του εν λόγω διαιτητή, με Tweets όπως τα εξής:

  • «Ο Paul Tierney έχει δώσει στη United 5 πέναλτι στα τελευταία 10 ματς, και ένα εναντίον της. Επίσης έχει δώσει 0 υπέρ της Liverpool και ένα εις βάρος της, αυτό πού έδωσε στην Chelsea.»
  • «Ο Paul Tierney είναι ο διαιτητής της Κυριακής. Την τελευταία φορά πού διαιτήτευσε αγώνα της Liverpool δεν είδε αυτό (και κοινοποιεί από κάτω τη φάση από το παιχνίδι με τη Newcastle, όπου θεωρεί ότι ο Μane έπρεπε να κερδίσει πέναλτι λόγω μαρκαρίσματος του Darlow)
  • «Ξεκινάμε το ματς με 0-1 με πέναλτι του Fernandes στο 24ο λεπτό (δε χρειάζεται να εξεταστεί από το VAR, είναι η Manchester United).»
  • «Δε μπορώ να συλλαβίσω ‘Paul Tierney’ χωρίς πέναλτι.»
  • «Πάντα είναι εναντίον μας (αυτός ο διαιτητής)
O Paul Tierney διαιτητεύει αγώνα της Liverpool τη σεζόν 2018-19. Εδώ δίνει οδηγίες σε Milner και Shaqiri πριν την εκτέλεση ενός φάουλ.
O Paul Tierney διαιτητεύει αγώνα της Liverpool τη σεζόν 2018-19. Εδώ δίνει οδηγίες σε Milner και Shaqiri πριν την εκτέλεση ενός φάουλ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com