Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Origi η Wolves»

«Απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Origi η Wolves»

O Divock Origi μαρκάρεται από τον Conor Coady της Wolves, για την οποία επίσης έχει γραφτεί ότι ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του.

Αποσύρθηκε το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Wolves για την αγορά του Divock Origi από τη Liverpool, σύμφωνα με μία άλλη φημολογία.

Το προηγούμενο διάστημα, και ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου πού ερχόταν, είχαμε διαβάσει σε αρκετά δημοσιεύματα ότι ο Divock είναι μία από τις πρώτες προτιμήσεις του Nuno Espirito Santo για την αναπλήρωση του κενού του σοβαρά τραυματισμένου Raul Jimenez.

Ο Πορτογάλος προπονητής όμως δεν εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες του επιθετικού της Liverpool όμως, σύμφωνα με το τελευταίο ρεπορτάζ της Daily Mirror.

Όλα τα παραπάνω είναι φήμες προς το παρόν. Αν παρόλα αυτά θεωρήσουμε ότι ισχύουν, θα ρισκάραμε την πρόβλεψη ότι οι Λύκοι αποσύρθηκαν από τη διεκδίκηση του Divock είτε λόγω των οικονομικών δυσκολιών πού βιώνουν όλα τα κλαμπ λόγω του κορωνοϊού, είτε λόγω της επιστροφής του Patrick Cutrone από τον δανεισμό του στη Fiorentina, είτε και για τους δύο λόγους.

Ο Divock Origi με το τρόπαιο της Premier League.
Ο Divock Origi με το τρόπαιο της Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com