Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η Liverpool δεν θα αποκτήσει στόπερ μέσα στον μήνα αν δεν βρει τον κατάλληλο»

«Η Liverpool δεν θα αποκτήσει στόπερ μέσα στον μήνα αν δεν βρει τον κατάλληλο»

Η Liverpool δεν πρόκειται να αποκτήσει κεντρικό αμυντικό μέσα στον Ιανουάριο, αν δεν παρουσιαστεί η κατάλληλη ευκαιρία και αν δεν βρεθεί ο κατάλληλος ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα μπορέσει να αποτελέσει βασικό γρανάζι της ομάδας και τα επόμενα χρόνια, σύμφωνα με τον James Pearce.

Όπως χαρακτηριστά αναφέρουν οι πηγές του Pearce, δεν θεωρείται πιθανό να δούμε προσθήκες στο Κόκκινο ρόστερ μέσα στον Ιανουάριο, αφού η ομάδα δεν θέλει να ρισκάρει, αποκτώντας έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν θα ταιριάζει στην ομάδα, στα «θέλω» του Γερμανού και στο σύστημα του, ενώ θα είναι και ακριβός. Ο Jürgen Klopp δεν θέλει σε καμία περίπτωση να προχωρήσει σε μια μεταγραφή, η οποία δεν θα βγάζει νόημα, όπως δήλωσε και ο ίδιος.

Οι Reds θέλουν να μην ξοδέψουν πολλά χρήματα τον Ιανουάριο και να περιμένουν το καλοκαίρι, κατά το οποίο θέλουν να αποκτήσουν και στόπερ, αλλά και να προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν τουλάχιστον μια μεγάλη μεταγραφή. Στην ομάδα πιστεύουν πως η διαθεσιμότητα των αμυντικών το καλοκαίρι θα είναι σαφώς καλύτερη, από ότι αυτή του Ιανουαρίου.

Ένας από τους παίκτες που βρέθηκε στις λίστες των πρωταθλητών Αγγλίας ήταν ο Ozan Kabak της Schalke. Οι Reds ήρθαν σε επαφή με τους εκπροσώπους του τον Νοέμβριο, όμως οι συζητήσεις σταμάτησαν πολύ σύντομα και η ομάδα αποφάσισε να μην προχωρήσει σε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του.

Για τον Sven Botman δεν υπήρξε ποτέ ενδιαφέρον, ενώ δύο παίκτες που παρακολουθεί η Liverpool είναι οι Ben White και Dayot Upamecano. Και οι δύο περιπτώσεις είναι όμως δύσκολες για τον Ιανουάριο και θα ήταν πιο εφικτές για το καλοκαίρι.

Αν αλλάξουν τα δεδομένα και αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός μέσα στον μήνα, αυτό θα γίνει επειδή βρέθηκε η κατάλληλη ευκαιρία, στην κατάλληλη τιμή.

Klopp και Phillips μετά τη λήξη του αγώνα με την West Ham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com