Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 7/1/2004 Πρώτο Κόκκινο γκολ για Bruno Cheyrou (vid)

Σαν σήμερα: 7/1/2004 Πρώτο Κόκκινο γκολ για Bruno Cheyrou (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Gerrard Houllier θα κέρδιζαν την Chelsea στο Stamford Bridge για το πρωτάθλημα, με τον Bruno Cheyrou να σημειώνει το πρώτο του γκολ με την famous Red shirt.

Οι Κόκκινοι παρατάχθηκαν στην σέντρα του Stamford Bridge με ένα αρνητικό στατιστικό σε βάρος τους, μην έχοντας κερδίσει τους Λονδρέζους στο γήπεδο τους τα τελευταία 15 χρόνια. Αυτό άλλαξε εκείνο το βράδυ Τετάρτης χάρη στο πρώτο γκολ του Bruno Cheyrou με την κόκκινη φανέλα. Σε αντεπίθεση των Reds, ο Emile Heskey σέντραρε χαμηλά και ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Carlo Cudicini στο 33′.

Το γκολ αυτό έμελλε να ήταν και το μοναδικό της συνάντησης, το οποίο έδωσε τη νίκη στους Κόκκινους μετά από 15 χρόνια στο Stamford Bridge, με τελευταία τους νίκη να είναι εκείνη με το γκολ του Kenny Dalglish. Η νίκη πάντως των Reds σημαδεύτηκε από την άδικη αποβολή του El-Hadji Diouf με 2η κίτρινη κάρτα, η οποία όμως ακυρώθηκε από την διοργανώτρια αρχή μετά το παιχνίδι.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, ο τραυματισμός του Jerzy Dudek και η αντικατάσταση του από τον Patrice Luzi, ο ποίος έγινε ο 52ος τερματοφύλακας των Κόκκινων κάτω από τα δοκάρια. Ο Patrice Luzi θα ντεμπουτάρει έτσι με την Κόκκινη φανέλα, εμφάνιση που ήταν και η μοναδική του επίσημη και θα γίνει μόλις ο 4ος στην ιστορία του Συλλόγου που δεν θα δεχθεί κάποιο γκολ!

Τέλος να αναφέρουμε ότι οι Reds σε εκείνο το παιχνίδι παρατάχθηκαν απέναντι στους Blues χωρίς τους Michael Owen & Steven Gerrard, λόγω τραυματισμών τους.

Το παιχνίδι στο Stamford Bridge παρακολούθησαν 41.420 θεατές και διαιτητής ήταν ο S. W. Dunn.

Στο 7′:59″ του παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε το γκολ των Reds. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει το link, μπορείτε να τα δείτε εδώ στο ίδιο χρονικό σημείο και πάλι.

Σαν σήμερα: 7/1/2004 Πρώτο Κόκκινο γκολ για Bruno Cheyrou
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com