Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν είναι πιθανή η απόκτηση στόπερ»

Klopp: «Δεν είναι πιθανή η απόκτηση στόπερ»

Ο Jürgen Klopp μιλώντας στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Aston Villa για το FA Cup, ξεκαθάρισε πως η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού μέσα στο μήνα δεν είναι πιθανή, χωρίς όμως να την αποκλείσει.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε φυσικά αν θα αποκτήσει στόπερ η ομάδα:

“ Δεν μπορώ να πω με σιγουριά πως δεν θα αποκτήσουμε κάποιον κεντρικό αμυντικό, όμως δεν είναι πιθανό, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στον κόσμο. Είναι μια δύσκολη κατάσταση για όλους τους ανθρώπους και για όλους τους συλλόγους. ”

“ Μερικές ομάδες δεν αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, αλλά αυτός ο σύλλογος και αυτοί οι ιδιοκτήτες ήταν πάντα υπεύθυνοι. ”

“ Δεν ξέρω αν θα συμβεί κάτι ή αν δεν θα συμβεί κάτι. Ίσως θα μπορούσαμε να βρούμε μια λύση για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, όμως αυτό δεν θα είναι σωστό και δεν θα μας βοηθήσει. Έτσι αντιμετωπίζουμε την κατάσταση ως έχει αυτή τη στιγμή. ” Είπε ο Klopp.

“ Αν τα πράγματα στον κόσμο βρίσκοταν σε μια φυσιολογική κατάσταση, τότε πιθανότατα θα κάναμε κάτι.  Δεν είναι η καλύτερη χρονική στιγμή για ολόκληρο τον κόσμο, οπότε γιατί να είναι για μια ποδοσφαιρική ομάδα; ” Ολοκλήρωσε ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας.

Οι Virgil van Dijk και Joe Gomez θα απουσιάσουν για τους επόμενους μήνες από τη δράση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com