Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Tottenham

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Tottenham

Ο Jürgen Klopp μίλησε στο Amazon Prime, που μετέδωσε χθες το βράδυ τον αγώνα στο Νησί και στην συνέντευξη τύπου για την επικράτηση με σκορ 2-1 επί της Tottenham στο Anfield για την 13η αγωνιστική της Premier League.

Για τη συνομιλία του με τον Mourinho μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Γερμανός είπε:

“ Τα Αγγλικά μου είναι χειρότερα από ότι νόμιζα! Αυτό που νόμιζα πως μου είπε, είναι πως η καλύτερη ομάδα και όχι κάτι για την συμπεριφορά μου στην πλάγια γραμμή! ” Ανέφερε ο τεχνικός των πρωταθλητών στο Amazon.

Για την απόδοση του Rhys Williams:

“ Ω θεέ μου, ήταν εξαιρετικός! Μπορείτε να φανταστείτε πως είναι να παίζεις κόντρα στον νέο, Alan Shearer. Ουσιαστικά όμως απέφευγαν τον Rhys και ήθελαν να παίζουν κόντρα στον Fabinho. Ο Rhys ήταν παρών για όλες τις δεύτερες μπάλες. ”

“ Έχει την σωστή δόση αυτοπεποίθησης για την ηλικία του. Έκανε τα πράγματα απλά, έκανε σωστά τάκλιν και ήταν πάντα εκεί, για να τα κάνει (στη σωστή θέση). Έκανε ένα απολύτως καταπληκτικό παιχνίδι. ”

Για την δύσκολη περίοδο που διανύει η ομάδα:

“ Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο και μια άλλη έρχεται. Σήμερα όμως κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Ήταν ένα κορυφαίο ματς από εμάς και αξίζαμε τους τρεις βαθμούς κόντρα σε μια επίσης κορυφαία ομάδα, η οποία απειλεί πολύ στις αντεπιθέσεις. Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι μας. ”

Ρωτήθηκε αν άξιζε τους τρεις βαθμούς η ομάδα του:

“ Πιστεύω πραγματικά ότι αξίζαμε τους τρεις πόντους. Η Tottenham είχε ευκαιρίες, σημείωσε το γκολ, οριακό οφσάιντ. Είχαν και άλλες ευκαιρίες, δεν μπορέσαμε να αμυνθούμε κόντρα στον Kane, τον Son και τον Bergwin σε αυτές τις στιγμές. Ήμασταν όμως κυρίαρχοι και οι πάσες μας ήταν καλές. ”

Για τα γκολ της ομάδας του:

“ Το πρώτο γκολ το έχουμε δουλέψει λίγο. Το δεύτερο ήρθε από ένα στημένο, κάτι που είναι πολύ ωραίο, γιατί δεν έχουμε τον χρόνο να τα δουλεύουμε αυτά. Ήταν πολύ ωραία. ”

Αν οι Reds έχουν έλλειψη αυτοπεποίθησης:

“ Δεν έχουμε πρόβλημα με την αυτοπεποίθηση μας. Είμαστε μια καλή ομάδα, αλλά δεν χρειάζεται να το κάνουμε μεγάλο θέμα. Αυτή η εμφάνιση που κάναμε στον αγωνιστικό χώρο, ήταν πραγματικά ξεχωριστή. ”

“ Τώρα θα πρέπει να προετοιμαστούμε για την Palace. ”

Για τον Firmino που σκόραρε:

“ Απλά ελπίζω να μην αμφιβάλλει ποτέ για τον εαυτό του. Γίνεται πολύ μεγάλη συζήτηση για εκείνον. ”

“ Σκοράρει γκολ και είναι σημαντικά για εμάς. Δεν έχει σημασία ποιος τους σκοράρει. Φτάνουμε εκεί (στις νίκες) με πάσες, σέντρες, τελειώματα, αλλά και κάνοντας κινήσεις οι άνθρωποι δεν βλέπουν. Είμαι πραγματικά χαρούμενος. ” Είπε ο Klopp.

Αν ο αγώνας του θύμισε τον περσινό με την Tottenham:

“ Έμοιαζε λίγο με τον περσινό. Δεν το σκέφτομαι, αλλά μπορώ να καταλάβω γιατί το λέει ο κόσμος. Κάναμε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις που έχουμε κάνει εδώ και καιρό. Ήταν ένα κορυφαίο παιχνίδι και παίξαμε ποδόσφαιρο. Ήταν τρεις τεράστιοι βαθμοί. ”

Για τον Curtis Jones:

“ Ο Curtis, είναι ο Curtis. Είναι το αγόρι μας και ένας κορυφαίος, κορυφαίος παίκτης. ”

Ο Salah άνοιξε το σκορ χθες το βράδυ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com