Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παραλήρημα του Mourinho μετά τη λήξη του αγώνα

Παραλήρημα του Mourinho μετά τη λήξη του αγώνα

Δεν μπόρεσε να αποδεχθεί την ήττα της ομάδας του και τον τρόπο, με τον οποίο ήρθε αυτή, δηλαδή με τέρμα στο 90′, ο προπονητής της Tottenham, Jose Mourinho, κάτι που φάνηκε στην αντίδραση του μετά τη λήξη του αγώνα και στις δηλώσεις του.

Ο Πορτογάλος αποκάλυψε στο Amazon Prime τι είπε στον Jürgen Klopp μετά το τελευταίο σφύριγμα:

“ Είπα στον Jürgen Klopp πως η καλύτερη ομάδα έχασε και εκείνος διαφώνησε. Ήταν ένα πολύ άδικο αποτέλεσμα. ”

“ Αν εγώ αντιδρούσα, όπως έκανε εκείνος σήμερα στην πλάγια γραμμή, θα είχα αποβληθεί. ”

Ο προπονητής των Spurs συνέχισε τις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου:

“ Φυσικά [αξίζαμε περισσότερα]. Ακόμα και μια ισοπαλία δεν θα μας άφηνε να έχουμε την καλύτερη γεύση. Ήμασταν σε μια καλή θέση, για να το κερδίσουμε και δεν ήταν μόνο οι μεγάλες ευκαιρίες, ήταν οι στιγμές και τα προβλήματα που τους προκαλέσουμε. Το είχαμε εκεί το ματς για να το πάρουμε, αλλά το χάσαμε. Σε αυτό το επίπεδο, το πληρώνεις. ”

“ Είμαι χαρούμενος με την προσέγγιση που κάνουμε στους αγώνες, πηγαίνουμε για να κερδίσουμε. Δεν μπορείς να το κάνεις κάθε φορά και δεν μπορείς κάθε φορά να παίξεις, λόγω του αντιπάλου. Αντιμετωπίσαμε έναν δύσκολο αντίπαλο και τιμωρηθήκαμε. ” Είπε ο Mourinho.

“ Το πρώτο πράγμα που σε κάνει διεκδικητή του τίτλου, είναι να πηγαίνεις σε κάθε παιχνίδι για το κερδίσεις. Σας υπόσχομαι ότι η φιλοδοξία είναι εκεί. Εάν μας δείτε ότι δεν προσπαθούμε να κερδίσουμε, δεν είναι ότι δεν θέλουμε, είναι ο αντίπαλος που μας σπρώχνει πίσω . Έπρεπε να το σκοτώσουμε και η ευκαιρία ήταν εκεί. ”

“ Πρέπει απλά να ακολουθήσουμε τον ίδιο δρόμο. Αν κερδίζουμε ή αν χάνουμε, όπως σήμερα, απλά δεν θα φεύγουμε από τον δρόμο μας. Θέλουμε να προετοιμάσουμε το μέλλον αυτής της ομάδας, όπως και άλλες ομάδες και άλλοι προπονητές, που έχουν τον χρόνο να το κάνουν. ”

Ο Firmino σκότωσε την Tottenham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com