Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Παλέψαμε ως το τέλος και αξίζαμε το νικητήριο γκολ!»

Henderson: «Παλέψαμε ως το τέλος και αξίζαμε το νικητήριο γκολ!»

Ο Henderson συγχαίρει τον Firmino για το γκολ του!

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις πού παραχώρησε μετά τη νίκη επί της Tottenham o Jordan Henderson στο Amazon Prime.

Ο αρχηγός ρωτήθηκε και μίλησε για την απόδοση της ομάδας, τη σύγκρουση δύο πολύ δυνατών ομάδων στον αγωνιστικό χώρο του Anfield, και άλλα ενδιαφέροντα.

Πάμε να τα πάρουμε με τη σειρά:

  • Για το πώς ήταν αυτή η «σύγκρουση βαρέων βαρών», όπως χαρακτήρισε ο ρεπόρτερ το παιχνίδι:

«Ναι, νομίζω ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι – με πολλή τακτική και μάλλον αυτό πού περίμενε κανείς, από την άποψη ότι κυριαρχήσαμε με τη μπάλα, δημιουργήσαμε φάσεις και μετά δεχτήκαμε γκολ στην αντεπίθεση στο πρώτο ημίχρονο. Θα είμαστε απογοητευμένοι με αυτό, όμως συνολικά νομίζω ότι η εμφάνιση ήταν εξαιρετική. Νομίζω ότι κυριαρχήσαμε για μεγάλα διαστήματα με τη μπάλα, δημιουργήσαμε κάποιες καλές φάσεις και δε σταματήσαμε ποτέ – συνεχίσαμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος, και στο τέλος σκοράραμε το νικητήριο γκολ πού νομίζω αξίζαμε.»

  • Για το αν -κατά τη διάρκεια του 1-1- σκέφτηκε ότι το νικητήριο γκολ δε θα βρεθεί:

«Απλά επικεντρωθήκαμε στο να συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Δε σκεφτόμαστε για ρεκόρ ή εκβάσεις, είμαστε εδώ για να κερδίσουμε παιχνίδια και δε σταματάμε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Το σαββατοκύριακο δυστυχώς δεν καταφέραμε να βρούμε το νικητήριο γκολ, σήμερα το κάναμε. Οπότε είμαι ικανοποιημένος με τα παιδιά, νομίζω ότι η εμφάνιση ήταν εξαιρετική και άξιζε τους 3 βαθμούς.»

  • Για το αν αυτή ήταν η καλύτερη φετινή εμφάνιση των Reds:

«Θα έλεγα ότι ήταν μία από τις καλύτερες, προσωπικά. Με τη μπάλα, χωρίς τη μπάλα, το pressing ήταν πολύ καλό, οι φορές πού κερδίσαμε τη μπάλα στο ψηλό παιχνίδι, αμείλικτοι με την πίεση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, όπως μπορείς να δεις.»

  • Για την απόδοση του Rhys Williams στο ντεμπούτο του στην Premier League:

«Λοιπόν, σας είπα πριν το παιχνίδι ότι ήταν εξαιρετικός μέχρι τώρα και ότι ήλπιζα να συμβεί το ίδιο και απόψε, και ήταν ξανά εξαιρετικός. Ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στο γήπεδο, κέρδισε την πλειοψηφία των πραγμάτων (μονομαχιών), στον αέρα, αμύνθηκε, τον άκουγα να μιλά όλη την ώρα, για ένα τόσο νέο παιδί. Είμαι χαρούμενος για αυτόν. Όχι όμως μόνο για αυτόν – για τον Fabinho δίπλα του, για όλη την πίσω τετράδα και για όλη την ομάδα, για να είμαι ειλικρινής.»

  • Τέλος, για το ξεπέρασμα της Tottenham στη βαθμολογία και την πρώτη θέση σε αυτή, ο Jordan Henderson είπε τα εξής:

«Θέλουμε να εστιάζουμε στους εαυτούς μας, ξέρω ότι το λέμε συνέχεια και ίσως να γίνεται βαρετό, όμως αυτό κάνουμε, εστιάζουμε στους εαυτούς μας και ναι, ίσως αυτό τους απογοητεύσει λίγο (η ήττα τους Spurs) το ότι πήραμε τους 3 βαθμούς, όμως το θέμα είμαστε εμείς και το τι κάνουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι με τους 3 πόντους, και τώρα πρέπει να εστιάσουμε στο σαββατοκύριακο, πού έρχεται γρήγορα, εναντίον της Palace, πού είναι μία πολύ καλή ομάδα, όπως ξέρετε. Τελευταία έχουν πολύ καλά αποτελέσματα, οπότε θα είναι ένα δύσκολο τεστ για μας.»

Ο Henderson πανηγυρίζει τη νίκη επί των Spurs!
Ο Henderson πανηγυρίζει τη νίκη επί των Spurs!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com