Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Η επιθετική τριάδα χαίρεται με το ξεκίνημα του Jota»

Klopp: «Η επιθετική τριάδα χαίρεται με το ξεκίνημα του Jota»

Εξαιρετικά έχει ξεκινήσει στην Liverpool ο Diogo Jota, με την επιθετική τριάδα των Mane, Salah και Firmino να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για τον Πορτογάλο, όπως ανέφερε ο Jürgen Klopp.

Ο τεχνικός των Reds ρωτήθηκε για την συνύπαρξη του Jota με την κλασική επιθετική τριάδα της ομάδας:

“ Δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Τα πηγαίνει εξαιρετικά αυτή τη στιγμή. Για να διατηρήσει όμως αυτό το επίπεδο θα πρέπει να δουλέψει σκληρά και θα πρέπει να το διατηρήσουμε σε καλή κατάσταση και να σκοράρει γκολ, γιατί αυτό κάνουν συνήθως τα άλλα παιδιά. Αυτό είναι ξεκάθαρο. ”

“ Το πιο σημαντικό όμως για εμάς, είναι πως φέτος δεν χρειάζεται φέτος να δαγκώνουμε τα νύχια μας σε κάθε ματς και να ελπίζουμε πως η τριάδα θα μπορέσει να τα βγάλει και να τους χρησιμοποιήσουμε ξανά στο επόμενο. Αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει τη φετινή σεζόν. ”

“ Έχουμε έναν επιπλέον παίκτη που μπορεί να παίξει στην επιθετική τριάδα. Αυτό δεν είναι κακό. Αν οι παίκτες μας δεν ήταν αυτοί που ήταν, δεν θα ήταν εδώ που είναι. Είναι χαρούμενοι με τον Diogo και ο Diogo είναι χαρούμενος με εκείνους. Είναι χαρούμενοι με το υπέροχο ξεκίνημα του, όπως και εγώ. Από εδώ και στο εξής, θα πρέπει φυσικά να το συνεχίσει. ” Τόνισε ο Klopp.

Εξαιρετικό ξεκίνημα για τον Jota.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com