Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 6/12/2010 Νίκη επί Villa με ρεκόρ για Reina και Skrtel (vid)

Σαν σήμερα: 6/12/2010 Νίκη επί Villa με ρεκόρ για Reina και Skrtel (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Roy Hodgson θα κερδίσουν την Aston Villa στο Anfield για το πρωτάθλημα, με τους Pepe Reina και Martin Skrtel να σημειώνουν σημαντικά ρεκόρ.

Σε μία ιδιαίτερα παράξενη χρονιά για το μέλλον του Συλλόγου, οι Κόκκινοι θα μπουν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο τέταρτο θα το έχουν ουσιαστικά «καθαρίσει». Αρχικά ο David N’Gog από κεφαλιά ασίστ του Martin Skrtel σε κόρνερ του Raul Meireles θα ανοίξει το σκορ στο 14′, για να διπλασιάσει τα Κόκκινα γκολ ο Ryan Babel από ασίστ του Lucas Leiva στο 16′.

Το τελικό 3-0 θα γράψει ο Maxi Rodriguez από ασίστ του David N’Gog στο 55′. Με τη νίκη τους αυτή οι Reds έμειναν σταθεροί λίγο πάνω από την μέση του βαθμολογικού πίνακα (8η θέση).

Στα ενδιαφέροντα του παιχνιδιού, στον πάγκο της Villa εκείνη την μέρα ήταν ο Gerard Houllier, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής από το κοινό του Anfield.

Στα ιστορικά στατιστικά του παιχνιδιού, ήταν το 100ο παιχνίδι για τον Pepe Reina χωρίς να δεχθεί γκολ σε 198 εμφανίσεις με τους Reds, κάτι που τον έβαζε 1ο στη σχετική λίστα των goalkeepers του Συλλόγου, περνώντας στην σχετική λίστα τον Ray Clemence, ο οποίος είχε πετύχει ανάλογο ρεκόρ (100 παιχνίδια χωρίς να δεχθεί τέρμα) σε 217 παιχνίδια πρωταθλήματος. Τους δύο προαναφερθέντες ακολουθούν πλέον οι Bruce Grobbelaar (σε 225) και Elisha Scott (σε 283).

Για τον Martin Skrtel ήταν η 100η του εμφάνιση με την famous Red shirt, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως ο Fernando Torres αποχώρησε από την αποστολή των Κόκκινων λίγο πριν το παιχνίδι, καθώς ειδοποιήθηκε ότι η γυναίκα του ήταν καθ’ οδόν για το μαιευτήριο για να γεννήσει τον γιο τους Leo.

Το παιχνίδι στο Anfield εκείνο το βράδυ Δευτέρας παρακολούθησαν 39.079 θεατές και διαιτητής ήταν ο Phil Dowd.

Στο 4′:52″ του παρακάτω video μπορείτε να δείτε τα γκολ των Reds:

Σαν σήμερα: 6/12/2010 Νίκη επί Villa με ρεκόρ για Reina και Skrtel
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com