Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την μάχη του τίτλου και την επιστροφή του κόσμου

Ο Klopp για την μάχη του τίτλου και την επιστροφή του κόσμου

Ο Jürgen Klopp στις τελευταίες του δηλώσεις πριν την αποψινή αναμέτρηση της ομάδας του με εκείνη του Nuno Espirito Santo μίλησε για την μάχη του τίτλου της Premier League και για την επιστροφή του κόσμου στα Αγγλικά γήπεδα.

Αρχικά αναφέρθηκε στην μάχη του τίτλου:

“ Δεν νιώθω πως αυτή τη στιγμή κυνηγάμε κάποιον ή πως μας κυνηγάει κάποιος. Αυτό που βλέπω είναι πως η Tottenham τα πηγαίνει πολύ καλά και πως η Chelsea τη δεδομένη στιγμή δείχνει να είναι το φαβορί, γιατί έχει το μεγαλύτερο ρόστερ με εξαιρετικούς παίκτες και παίζει ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή εκείνοι είναι απόλυτα μέσα στη μάχη και μπορούν να γυρίζουν τα παιχνίδια με έναν απίστευτο τρόπο. Αυτό ισχύει. Τους παρακολουθούμε λίγο, αλλά δεν τους κυνηγάμε. ”

“ Τους αντιμετωπίζουμε, μόνο όταν τους αντιμετωπίζουμε και αυτός είναι ο τρόπος που προσεγγίζαμε και πέρυσι τους αγώνες. Η πίεση υπάρχει, αλλά έχει να κάνει με εσένα. Η πίεση υπάρχει, για να κερδίσουμε τον αγώνα και θέλουμε να κερδίσουμε την Wolves. ” Είπε ο Klopp.

“ Εμείς αυτό το Σαββατοκύριακο παίζουμε με την Wolves και μόνο με την Wolves, οπότε όλοι οι άλλοι μπορούν να παίξουν μεταξύ τους και να πάρουν βαθμούς. Πάντα έτσι είναι. Είναι νωρίς, για να σκεφτούμε ποιος προηγείται ή ποιος περνάει ποιον. Αυτή είναι η κατάσταση. ”

“ Το έχω ξαναπεί, στη φετινή σεζόν δεν μπορούμε να θέσουμε έναν στόχο και να πάμε για αυτόν, αλλά να τα βγάλουμε πέρα και να παίξουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε.”

“ Ο στόχος μας είναι να είμαστε κάθε Σαββατοκύριακο συγκεντρωμένοι στον αγώνα και στον επόμενο μας αντίπαλο, αλλά όχι για τα άλλα αποτελέσματα. ”

Για την επιστροφή του κόσμου:

“ Περίμενα να κάνουν οι παίκτες μου την δουλειά στα κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια. Όμως λατρεύω ένα γεμάτο γήπεδο. Πραγματικά, το λατρεύω. Η ενέργεια του είναι εξαιρετική. ”

“ Εμάς η δουλειά μας είναι να παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο που μπορούμε και όταν για παράδειγμα έχεις ένα γεμάτο εκτός έδρας γήπεδο εναντίον σου, είναι καθήκον σου να το κάνεις. Όταν παίζεις στο γεμάτο από κόσμο γήπεδο σου, είναι και πάλι καθήκον σου να το κάνεις. Πρέπει να το κάνεις και σε ένα άδειο γήπεδο, δεν υπάρχει λόγος να μη το κάνεις. ”

“ Τώρα τα πράγματα θα είναι λίγο διαφορετικά, γιατί θα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας, αλλά θα δούμε και πόση υποστήριξη θα πάρουμε από τον κόσμο μας. ”

Οι Reds νίκησαν την Chelsea στην έδρα της.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com