Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Leicester (preview)

Liverpool – Leicester (preview)

Ένατη αγωνιστική της Premier League και η Liverpool υποδέχεται στο Anfield την Leicester στις 21:15 ώρα Ελλάδος το απόγευμα της Κυριακής.

Οι Reds προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία με την Manchester City, ενώ οι Foxes τρέχουν σερί έξι διαδοχικών νικών σε όλες τις διοργανώσεις και πλέον βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς, έναν παραπάνω από την Liverpool.

Η διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων δεν ήταν επιτυχημένη για την ομάδα του Jürgen Klopp, αφού ο Joe Gomez τραυματίστηκε σοβαρά και θα μείνει εκτός για πολλούς μήνες, ενώ τραυματισμό στην βουβωνική χώρα αποκόμισε και ο Jordan Henderson.

Την αναμέτρηση θα χάσει και ο Mo Salah, που είναι θετικός στον κορονοϊό.

Φυσικά υπάρχουν και οι απουσίες των Virgil van Dijk, Thiago Alcantara, Alex Oxlade-Chamberlain και Trent Alexander-Arnold. Στις προπονήσεις επέστρεψε όμως την Παρασκευή ο Fabinho και είναι στη διάθεση του Γερμανού προπονητή για τον αγώνα της Κυριακής.

Φαβορί για να ξεκινήσουν στο κέντρο της άμυνας είναι οι Joel Matip και Nat Phillips, ενώ κατά πάσα πιθανότητα ο Neco Williams θα αντικαταστήσει τον Trent.

Για τις θέσεις του κέντρου προβάδισμα έχουν οι Gini Wijnaldum, James Milner και Naby Keita. Η επιθετική τριάδα θα αποτελείται από τους Sadio Mane, Bobby Firmino και Diogo Jota.

Η νίκη θα δώσει τεράστια ώθηση στους Reds, αφού θα τους ανεβάσει στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από ένα δύσκολο πρόγραμμα εννέα αγωνιστικών.

Όσο για την ομάδα του Brendan Rodgers, έρχεται στο Anfield για να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα, όπως πέρυσι που έχασε τον βαθμό της ισοπαλίας στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι Foxes θα δουν τους Castagne και Fofana να επιστρέφουν στην αποστολή. Πιθανότητες να βρεθεί σε αυτή μετά από πολλούς μήνες έχει και ο Ricardo Pereira.

Εκτός παραμένουν οι Amartey, Ndidi και Soyuncu.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Chris Kavanagh.

Στον περσινό αγώνα του Anfield, οι Reds είχαν επικρατήσει με 2-1.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Αήττητη είναι η Liverpool στα τελευταία 9 εντός παιχνίδια με αντίπαλο την Leicester.
  • Τα 64 εντός έδρας ματς αήττητη μπορεί να φτάσει η ομάδα του Jürgen Klopp, επίδοση που θα αποτελεί ρεκόρ για τον σύλλογο.
  • Μόλις μια φορά έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους στη φετινή Premier League οι Reds.
  • Οι 18 βαθμοί μετά από 8 αγώνες αποτελεί την καλύτερη επίδοση στην ιστορία των Foxes.
  • Ο Diogo Jota μπορεί να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Liverpool που σκοράρει στα πρώτα του τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια.
  • Δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια μετράει ο Brendan Rodgers, από την ημέρα που αποχώρησε από το Anfield.
  • Οι Reds μπορούν να γίνουν η πρώτη ομάδα που κερδίζει τέσσερις συνεχόμενες φορές εντός έδρας, έχοντας μείνει πίσω στο σκορ.
Οι Reds υποδέχονται τους Foxes στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com