Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 21/11/2009 Πρώτο Κόκκινο γκολ για Martin Sktrel (vid)

Σαν σήμερα: 21/11/2009 Πρώτο Κόκκινο γκολ για Martin Sktrel (vid)

Το πρώτο του γκολ με την famous Red shirt θα σημείωνε σαν σήμερα ο Martin Skrtel, σε παιχνίδι πρωταθλήματος στο Anfield, με αντίπαλο την Manchester City.

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά μετά την αποχώρηση του Xabi Alonso για την Μαδρίτη, οι Κόκκινοι υποδεχόντουσαν τους Citizens και στόχος ήταν να ανέβουν στις θέσεις της 4άδας, που οδηγούσαν στους ομίλους του Champions League της επόμενης χρονιάς.

Το παιχνίδι κύλησε μάλλον μέτρια στο πρώτο ημίχρονο, με το δεύτερο να προσφέρει στους θεατές τις συγκινήσεις που του στέρησε το πρώτο μέρος. Οι Reds προηγήθηκαν στο 50′ με τον Martin Skrtel από ασίστ του Steven Gerrard, το πρώτο γκολ του Σλοβάκου διεθνή κεντρικού αμυντικού, με την κόκκινη φανέλα.

Οι Πολίτες αντέδρασαν και ισοφάρισαν αρχικά με τον Emmanuel Adebayor στο 69′, για να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ με τον Stephen Ireland στο 76′. Η χαρά των φιλοξενουμένων θα κρατήσει μόλις ένα λεπτό, αφού στο 77΄ο Yossi Benayoun θα γράψει το τελικό 2-2.

Με τους Citizens εκείνη την μέρα αγωνίσθηκαν ο μετέπειτα Κόκκινος Kolo Toure και ο πρώην Red Craig Bellamy, ο οποίος επέστρεψε στο Anfield αργότερα για μία ακόμη χρονιά.

Το παιχνίδι στο Etihad εκείνο το μεσημέρι Σαββάτου, παρακολούθησαν 44.164 θεατές και διαιτητής ήταν ο Phil Dowd.

Στο 8′:06″ του παρακάτω video, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ των Reds:

Σαν σήμερα: 21/11/2009 Πρώτο Κόκκινο γκολ για Martin Sktrel
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com