Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Mendes πρότεινε τον Darwin Nunez στην Barcelona»

«Ο Mendes πρότεινε τον Darwin Nunez στην Barcelona»

Συνεχίζεται η έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών για την περίπτωση του Darwin Nunez, με τις τελευταίες αναφορές να προέρχονται από την Καταλονία και συγκεκριμένα από την εφημερίδα, Sport.

Όπως αποκαλύπτει το μέσο που ασχολείται κυρίως με το ρεπορτάζ της Barcelona, ο εκπρόσωπος του Ουρουγουανού, Jorge Mendes πρότεινε πρόσφατα τον πελάτη του στον σύλλογο, σε περίπτωση που ο Robert Lewandowski αποχωρήσει τελικά από την Βαρκελώνη.

Ο Πολωνός δεν δείχνει πρόθυμος να αφήσει την Barcelona, μετά από μόλις δύο σεζόν, ωστόσο οι προθέσεις της ομάδας ενδέχεται να είναι διαφορετικές, αφού ο έμπειρος επιθετικός είναι πλέον 35 ετών και οι απολαβές του αυξάνονται κάθε σεζόν.

Στο σημείο αυτό ήρθε ο γνωστός Πορτογάλος μάνατζερ, Jorge Mendes να προσφέρει, σύμφωνα πάντα με τη Sport, τον Nunez στη Barcelona, παρότι θεωρείται δύσκολο να μπορέσουν οι Καταλανοί να ικανοποιήσουν τις όποιες οικονομικές απαιτήσεις έχουν οι Reds, σε περίπτωση που εκείνοι αποφασίσουν να βάλουν πωλητήριο στον διεθνή άσο το φετινό καλοκαίρι.

Η Barcelona θα πρέπει για ένα ακόμη καλοκαίρι να προχωρήσει σε πωλήσεις, πριν κάνει νέες μεταγραφές, αφού εξακολουθεί να έχει πρόβλημα με το spending cap της La Liga.

Στα πλάνα της Liverpool δεν φαίνεται πως είναι ένα διαζύγιο με τον Darwin, παρά το δύσκολο διάστημα που βιώνει τελευταία ο πρώην παίκτης της Benfica στο Anfield, κατά το οποίο έχει σκοράρει μόλις 1 γκολ στους 11 τελευταίους αγώνες της ομάδας σε Αγγλία και Ευρώπη.

Ο Darwin Nunez πανηγυρίζει κόντρα στη Sparta Prague.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com