Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα εύσημα του Klopp για τους «δημιουργικούς» οπαδούς μετά το viral βίντεο

Τα εύσημα του Klopp για τους «δημιουργικούς» οπαδούς μετά το viral βίντεο

Οι οπαδοί της Liverpool είναι εδώ και καιρό γνωστοί για το πάθος και τη δημιουργικότητά τους σε σχέση με τον σύλλογο και ο Jurgen Klopp τόνισε τώρα πόσο «ξεχωριστό» είναι αυτό.

Μετά τη νίκη της Liverpool με 4-2 επί της Totttenham, ο Klopp ρωτήθηκε για έναν οπαδό με τον οποίο συναντήθηκε πρόσφατα και μοιράστηκε μια ξεχωριστή στιγμή.

Η εν λόγω οπαδός ήταν η Abigail Rudkin, μια καλλιτέχνιδα Liverpdulian, της οποίας το βίντεο που δείχνει στον Klopp τον πίνακά της έγινε πρόσφατα viral.

Ο Klopp θυμήθηκε τη στιγμή και δήλωσε: «Η Rudkin είναι η πρώτη που έγραψε την ιστορία της: «Γνώρισα την Abigail, τι υπέροχο κορίτσι είναι, προφανώς πολύ ταλαντούχα. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που έχουμε (η Liverpool) τέτοιους ανθρώπους. Έχουμε χιλιάδες, ίσως εκατό χιλιάδες ανθρώπους που είναι δημιουργικοί, που δημιουργούν πράγματα, που ζωγραφίζουν διάφορα πρόσωπα στον τοίχο, όπου σκέφτεσαι «Θεέ μου»!
Άλλοι σύλλογοι δεν το κάνουν τόσο συχνά».

Αυτή η τελευταία φράση είναι κάτι που κάνει τη Liverpool, ως σύλλογο και πόλη, υπερήφανη. Είναι απόδειξη της σχέσης του Jurgen Klopp με τον κόσμο ότι αναγνωρίζει τέτοια πράγματα.

Η δημιουργικότητα του συλλόγου ήταν σε πλήρη επίδειξη την Κυριακή, καθώς το Anfield φιλοξένησε μια «Ημέρα Σημαίας», με αφορμή τη συμπλήρωση 30 ετών από την τελευταία αλλαγή του Kop.

Πριν από τον αγώνα, το Kop παρουσίασε ένα εμβληματικό πανό που αναπαλαιώθηκε πρόσφατα από τον οπαδό Peter Carney. Ήταν επίσης στημένο την τελευταία ημέρα του Kop το 1994 ως εξέδρα ορθίων.

Ενώ η δημιουργικότητα και ο ενθουσιασμός για τη δημιουργία τέτοιων έργων τέχνης θα ζουν πάντα μεταξύ των οπαδών, αυτό οφείλεται στην ύπαρξη μιας ομάδας που μπορεί να υποστηρίξει.

Ο Klopp έχει συνεισφορά σ αυτό και έχει βάλει ξανά το κίνητρο στο βήμα των οπαδών. Ο ίδιος δήλωσε: «Αυτός είναι ένας πολύ, πολύ ιδιαίτερος σύλλογος- δεν τους έκανα να πιστέψουν (τους οπαδούς), τους υπενθύμισα ότι βοηθάει όταν πιστεύεις. Όλοι ήταν έτοιμοι να σπρώξουν το τρένο. Αυτό κάναμε τώρα για οκτώμισι χρόνια».

Η ατάκα είναι αυτή που συνοψίζει τον τρόπο με τον οποίο άλλαξε την τύχη της Liverpool και δημιούργησε έναν διαρκή δεσμό με τους οπαδούς. Για έναν άνθρωπο που η μητρική του γλώσσα δεν είναι τα αγγλικά, μπορεί να έχει τόσο μεγάλη απήχηση με τα λόγια του.

Τα εύσημα του Klopp για τους «δημιουργικούς» οπαδούς μετά το viral βίντεο
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com