Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 21/11/1998 Hat trick «God» Robbie Fowler με Aston Villa (vid)

Σαν σήμερα: 21/11/1998 Hat trick «God» Robbie Fowler με Aston Villa (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Gerard Houllier θα κερδίσουν την Aston Villa στο Villa Park για το πρωτάθλημα, με τον «God» Robbie Fowler να κάνει προσωπική του υπόθεση τη νίκη.

Οι Κόκκινοι θα προηγηθούν μόλις στο 2′ από κεφαλιά του Paul Ince από το κόρνερ του Patrik Berger, για να αναλάβει δράση ο «God» Robbie Fowler στο 7′ και να γράψει το 0-2 από ασίστ του Jamie Redknapp.

Οι γηπεδούχοι θα αντιδράσουν στο δεύτερο μέρος και μάλιστα με το ξεκίνημα του, θα μειώσουν σε 1-2 με τον Dion Dublin 47′, για να παρέμβει και πάλι ο «God» Robbie Fowler στο 58′ γράφοντας το 1-3 από ασίστ του Vegard Heggem.

Οι γηπεδούχοι θα επανέλθουν στο παιχνίδι με τον Dion Dublin να μειώνει σε 2-3 στο 63′, για να ολοκληρώσει τον θρίαμβο των Κόκκινων ο «God» Robbie Fowler στο 66′ από ασίστ του Jamie Redknapp, ολοκληρώνοντας έτσι άλλο ένα hat trick του, με την famous Red shirt.

Η νίκη αυτή των Reds ήταν η πρώτη τους με τον Gerard Houllier, από την στιγμή που παραιτήθηκε ο Roy Evans κι ανέλαβε μόνος του ο Γάλλος manager στον πάγκο των Κόκκινων.

Με τους γηπεδούχους αγωνίσθηκαν ο πρώην Κόκκινος Stan Collymore, ο οποίος αποβλήθηκε στο 68′ για αψιμαχία του με τον Steve Harkness.

Στο Villa Park παρακολούθησαν το παιχνίδι 39.241 θεατές και διαιτητής ήταν ο P. Jones.

Στο 4′:11″ του παρακάτω video, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ των Reds στο Villa Park:

Σαν σήμερα: 21/11/1998 Hat trick «God» Robbie Fowler με Aston Villa
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com