Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jesus: «Δεν ήταν καλό αποτέλεσμα για εμάς»

Jesus: «Δεν ήταν καλό αποτέλεσμα για εμάς»

O Joe Gomez μαρκάρει στενά τον Gabriel Jesus.

Για την χθεσινή ισοπαλία με την Liverpool στο Etihad μίλησε ο επιθετικός και σκόρερ της Manchester City, Gabriel Jesus τονίζοντας πως δεν ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα του.

Ο Βραζιλιάνος είπε στο Sky Sports:

“ Ήταν ένα κορυφαίο παιχνίδι και είχε ένα κορυφαίο ξεκίνημα. Γνωρίζουμε πόσο σκληρά δουλεύουν και πόσους καταπληκτικούς παίκτες διαθέτουν. ”

“ Μπορούν να μας κερδίσουν και μπορούμε να τους κερδίσουμε, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είχαμε τις ευκαιρίες, για να κερδίσουμε τον αγώνα, αλλά δεν σκοράραμε και έληξε ισοπαλία.  ”

“ Τώρα είναι στιγμή να ξεκουραστούμε και να πάμε στις εθνικές ομάδες. Δεν ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς, το γνωρίζουμε αυτό, αλλά ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. ”

“ Και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν το πρωτάθλημα, οπότε κάποιες φορές πρέπει εμείς να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Παίζαμε εντός έδρας, οπότε θα έπρεπε να είχαμε μεγαλύτερο έλεγχο, να είχαμε περισσότερο την μπάλα και να κάναμε επίθεση, όπως και στο παρελθόν. ”

“ Θα πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε αυτόν τον τρόπο και να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες μας. ” Είπε ο Jesus.

Για το γκολ του πρόσθεσε:

“ Ήταν μια καταπληκτική δημιουργία από τα παιδιά. ”

“ Όταν παίζουμε με αυτόν υον τρόπο θα έχουμε πιο πολλές ευκαιρίες, οπότε ο Kevin μπορεί να ελέγξει την μπάλα και να με βρει στην περιοχή, εγώ έπειτα μπορώ να κοντρολάρω και να εκτελέσω. ”

“ Εγώ πρέπει να προσπαθώ, οι επιθετικοί πρέπει να προσπαθούν. Προσπάθησα και σκόραρα το γκολ. ”

Ισοπαλία για Liverpool και Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com