Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Θα ήθελα να είχαμε κερδίσει»

Henderson: «Θα ήθελα να είχαμε κερδίσει»

Δηλώσεις για τον χθεσινό αγώνα με την Manchester City και το πέναλτι που καταλογίστηκε στο πρώτο ημίχρονο υπέρ των Πολιτών για χέρι του Joe Gomez έκανε ο αρχηγός των Reds, Jordan Henderson.

Ο Hendo για το πέναλτι που κέρδισε η City είπε:

“ Ο κόσμος μπορεί να πει πως είμαι προκατειλημμένος, αλλά υπήρξε παρόμοια φάση και στο παιχνίδι της Leicester. Ο Joe πηγαίνει προς την περιοχή του, που θα βάλει τα χέρια του; Είναι πολύ δύσκολο για τους αμυντικούς. ”

“ Νιώθω πως είναι ένα σκληρό σφύριγμα αλλά δίνεται συχνά. Στο παιχνίδι της Leicester το έδωσαν και το έδωσαν επίσης σε εμάς. Για τους παίκτες θεωρώ πως είναι σκληρό. Είναι δύσκολο να φύγεις από την μέση, όταν ο De Bruyne σεντράρει με τέτοια ταχύτητα. ”

“ Όλοι δυσκολεύονται να βρουν που πρέπει να βάλουν τα χέρια τους. Ελπίζω να το εξετάσουν αυτό οι διαιτητές και να μην δίνεται στους αγώνες. ”

Για τον αγώνα και την ισοπαλία:

“ Γνωρίζαμε πως θα ήταν δύσκολο να αγωνιστούμε εδώ. Η City είναι μια φανταστική ομάδα και ήταν ένα παιχνίδι με ένταση. Πήραμε τον βαθμό και συνεχίζουμε. Θα ήθελα όμως να είχαμε κερδίσει. ”

“ Ξεκίνησαμε πολύ καλά, το κάνουμε αρκετές φορές αυτό, αλλά ειδικότερα σήμερα. Δουλέψαμε πολύ, υπήρχε ένταση στο παιχνίδι, ήμασταν σταθεροί αμυντικά. Υπάρχουν πολλά θετικά. ” Είπε ο Henderson.

“ Η επιθετική μας τετράδα ήταν υπέροχη, όχι μόνο επιθετικά αλλά αμυντικά, όπου έκανε την δουλειά της. Για αυτό ήμασταν τόσο σταθεροί αμυντικά. ”

“ Περιμέναμε την στιγμή μας, για να κερδίσουμε την μπάλα και να βρούμε το νικητήριο γκολ, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε την ευκαιρία να το πετύχουμε αυτό. ”

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγαν από το Etihad οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com